Το Google "πετσόκοψε" το Discord Groovy music bot

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Google "πετσόκοψε" το Discord Groovy music bot

Το Google "πετσόκοψε" το Discord Groovy music bot

Στις 30 Αυγούστου.

Το YouTube έστειλε εξώδικο παύσης ενάντια στο δημιουργό του Groovy, ενός Discord music bot. Η υπηρεσία θα πρέπει να σταματήσει στις 30 Αυγούστου.

Το Groovy πρόσθετε ήχους στα chat rooms και τους έπαιρνε απευθείας από τα YouTube videos, έμπαινε σε φωνητικές κλήσεις και έπαιζε μουσική. Ήταν πολύ δημοφιλές και είχε εγκατασταθεί σε πάνω από 16 εκατομμύρια servers. Η Google ωστόσο...δεν το ήθελε στο YouTube, γιατί όπως είπε "Παραβίαζε τους όρους χρήσης καθώς τροποποιούσε την υπηρεσία του YouTube και την χρησιμοποιούσε για εμπορικό σκοπό".

Ο Nik Ammerlaan, δημιουργός του Groovy, δήλωσε: "Δεν είμαι σίγουρος γιατί αποφάσισαν να στείλουν τώρα το εξώδικο. Μάλλον δεν το γνώριζαν για να είμαι ειλικρινής. Περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους χρησιμοποίησαν το Groovy. Ο καθένας σας βοήθησε ώστε να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Να έχετε μια υπέροχη ημέρα και να θυμάστε: Stay Groovy".

Κατά τα άλλα, το Discord κοστολογείται σε αξία πάνω από 10 δις δολάρια και είναι μία από τις μεγαλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, ακόμη περισσότερο μεταξύ των gamers.

 

Διαβάστε περισσότερα για την συνεργασία μεταξύ Sony και Discord και συζητήστε για την συμφωνία μεταξύ Sony και Discord στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification