Το Discord δοκιμάζει μια λειτουργία ενσωμάτωσης του YouTube

Γιώργος Σκένδρος
Το Discord δοκιμάζει μια λειτουργία ενσωμάτωσης του YouTube

Το Discord δοκιμάζει μια λειτουργία ενσωμάτωσης του YouTube

Η νέα λειτουργία περιλαμβάνει διαφημίσεις.

Η Google αν και έκλεισε μερικά από τα πιο δημοφιλή μουσικά bots του Discord, μια επίσημη ενσωμάτωση του YouTube φαίνεται να έρχεται στο Discord.

Το Discord έχει αρχίσει να δοκιμάζει το Watch Together, μια συνεργασία μεταξύ του YouTube και της δημοφιλούς υπηρεσίας συνομιλίας που θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν μαζί βίντεο του YouTube, σύμφωνα με το site Gamespot. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από νομικές ενέργειες της Google που έκλεισαν ορισμένα από τα πιο δημοφιλή bots του Discord που δημιουργούσαν οι χρήστες, τα οποία χρησιμοποιούνταν ευρέως για τον ίδιο σκοπό.

Η νέα λειτουργία εμφανίστηκε σήμερα σε έναν μικρό αριθμό Discord servers, μοιάζοντας πολύ με την κανονική λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης του Discord, αλλά με πιο συγκεκριμένες ενσωματώσεις στο YouTube. Οι οικοδεσπότες των κλήσεων μπορούν να βάλουν έναν αριθμό βίντεο από το YouTube αναζητώντας ή επικολλώντας έναν σύνδεσμο προς το αρχικό βίντεο και μπορούν να επιτρέπουν ή να απαγορεύουν σε άλλους χρήστες στην κλήση να προσθέσουν τα δικά τους βίντεο.

discord

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ ανεπίσημων bots όπως το Rythm και το Groovy Discord, τα οποία είχαν πολλές από τις ίδιες λειτουργίες, είναι ότι η επίσημη ενσωμάτωση του YouTube επιτρέπει στο YouTube να παίζει διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του Discord watch party. Ένα αναδυόμενο παράθυρο όταν οι χρήστες αποκτούν για πρώτη φορά πρόσβαση στο εργαλείο αναφέρει: "Μπορεί επίσης να δείτε διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των βίντεο του YouTube. Το Watch Together δημιουργήθηκε από το Discord, αλλά τροφοδοτείται από το YouTube".

Διαβάστε περισσότερα για το πώς το Google "πετσόκοψε" το Discord Groovy music bot και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification