• Ειδήσεις
  • Internet
  • Το YouTube θα υποστηρίξει περισσότερο το gaming με νέα χαρακτηριστικά και funding

Το YouTube θα υποστηρίξει περισσότερο το gaming με νέα χαρακτηριστικά και funding

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το YouTube θα υποστηρίξει περισσότερο το gaming με νέα χαρακτηριστικά και funding

Το YouTube θα υποστηρίξει περισσότερο το gaming με νέα χαρακτηριστικά και funding

Θα υπάρχει κατηγοριοποίηση ανά πλατφόρμα.

Το YouTube θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα με σκοπό να υποστηρίξει το gaming, ενώ θα χρηματοδοτήσει και το gaming περιεχόμενο.

Τα gaming βίντεο φέτος ξεπέρασαν τα 800 εκατομμύρια, με πάνω από 90 εκατομμυρία ώρες livestream και πάνω από 250 εκατομμύρια uploads για το Α' εξάμηνο του 2021. Ο Ryan Wyatt, επικεφαλής του gaming τμήματος του YouTube, δήλωσε ότι θα χρηματοδοτήσει content creators, όπως οι Dr Lupo και  TimTheTatMan, ενώ θα υποστηρίξει και τα eSports, όπως έκανε για παράδειγμα με το Minecraft Championships Pride 2021. Συνολικά θα χρηματοδοτήσει το gaming με 100 εκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, το YouTube ετοιμάζει νέα εργαλεία για τους YouTubers, νέες επιλογές για monetization, επέκταση των επιλογών για chat και αναβάθμιση του Live Redirect for Gaming. Το  YouTube δήλωσε επίσης ότι "Οι content creators θα είναι πιο σημαντικοί από ποτέ για τους game developers μέσα στα επόμενα 5 χρόνια". Το YouTube θα γίνει πιο λειτουργικό και ενδέχεται να υπάρχει και ταξινόμηση των βίντεο, για παράδειγμα ανά πλατφόρμα στην οποία παίζεται ένα παιχνίδι.

Το YouTube έχει ως ανταγωνιστές το Twitch.tv και το Facebook, το οποίο ανακοίνωσε ότι αλλάζει ονομασία σε Meta και θα δαπανήσει 10 δις δολάρια.

Συζητήστε περισσότερα για το YouTube σε αυτό το forum topic. Δείτε επίσης τα επόμενα βίντεο που ετοιμάζουμε στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification