• Ειδήσεις
  • Internet
  • Το Squid Game cryptocurrency ήταν scam, οι δημιουργοί του πήραν 3,3 εκατομμύρια δολάρια

Το Squid Game cryptocurrency ήταν scam, οι δημιουργοί του πήραν 3,3 εκατομμύρια δολάρια

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Squid Game cryptocurrency ήταν scam, οι δημιουργοί του πήραν 3,3 εκατομμύρια δολάρια

Το Squid Game cryptocurrency ήταν scam, οι δημιουργοί του πήραν 3,3 εκατομμύρια δολάρια

Μετά εξαφανίστηκαν.

Το ανεπίσημο Squid Game cryptocurrency (ή αλλιώς Squid Game token ή Squid Game coin) απεδείχθη ότι ήταν scam, καθώς πολύς κόσμος ήθελε να το ρευστοποιήσει και δεν μπορούσε. Οι δημιουργοί του έβγαλαν 3,3 εκατομμύρια δολάρια και εξαφανίστηκαν.

Το επονομαζόμενο SQUID, εξαφανίστηκε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα και οι scammers που το δημιούργησαν έβγαλαν 3,38 εκατομμύρια δολάρια. Ήταν ανεπίσημο και απλά δανειζόταν μόνο το όνομα της ομώνυμης σειράς του Netflix που ξεκίνησε στις 17 Σεπτεμβρίου. Το Twitter account επίσης εξαφανίστηκε. Εν τέλει, όσοι το αγόρασαν δεν μπορούσαν να το ανταλλάξουν με χρήματα στο site ανταλλαγής Pancakeswap, παρότι η αξία του ανέβηκε από τα 38 δολάρια στα....2.861 μέσα σε μία εβδομάδα.

Το SQUID rule book ανέφερε ότι υπήρχε μηχανισμός "anti-dump" που σας ανάγκαζε να αποκτήσετε μάρκες "Marble" μέσω ενός παιχνιδιού (Play-to-earn) ώστε να μπορέσετε να πουλήσετε τα SQUID coins σας. Αυτή η περιορισμένη δυνατότητα πώλησης των coins έδωσε το έναυσμα στους δημιουργούς του να παρατήσουν το project, επικαλούμενοι hack στο site τους και να πάρουν το παραπάνω ποσό. Σύμφωνα με τους New York Times, όσοι έχετε SQUID coins μπορείτε να τα πουλήσετε για απειροελάχιστα ποσά, ακόμα και χωρίς Marbles.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Κατά τα άλλα, ένας moderator στο επίσημο κανάλι του SQUID στο Telegram, δήλωσε ότι "Κάποιος προσπαθεί να κάνει hack το project μας αυτές τις ημέρες, τόσο στο Twitter account @GoGoSquidGame, όσο και στο smart contract μας. Προσπαθούμε να το προστατέψουμε αλλά υπάρχει μεγάλο τίμημα. Οι developers του Squid Game δεν θέλουν να συνεχίσουν να τρέχουν το project, καθώς έχουμε απογοητευτεί από τους scammers και μας έχει κυριεύσει άγχος. Θα πρέπει να αφαιρέσουμε όλους τους περιορισμούς και τους κανόνες συναλλαγής του Squid Game. Το Squid Game θα μπει σε ένα νέο στάδιο αυτονομίας του community".

Για να λειτουργήσει το SQUID coin, οι δημιουργοί του είχαν υποσχεθεί ότι το coin αυτό θα χρησιμοποιούνταν για να παίξετε ένα παιχνίδι, βασισμένο στην ομώνυμη σειρά. Το παιχνίδι αυτό, που δεν προβλήθηκε ποτέ, επρόκειτο να μπει σε beta στάδιο και να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο (σ.σ. χωρίς έγκριση από το Netflix). Οι κανονισμοί του Squid coin δεν ανέφεραν λεπτομέρειες για το πως θα δούλευε το παιχνίδι και πως θα κερδίζατε Marbles για να πουλήσετε τα SQUID coins σας. Οι κανονισμοί ανέφεραν απλά ότι θα μπορούσατε να "αποκτήσετε Marbles χωρίς την χρήση βίας, κάτι που είναι το κλειδί για το Squid Game".

Είναι τα games βασισμένα σε NFTs το μέλλον;
Το παιχνίδι υποτίθεται ότι θα ήταν εμπνευσμένο από τα tokens Axie Infinity και Smooth Love Potion. Το Axie Infinity δουλεύει σαν το Pokemon Go, καθώς πολεμάτε με ομάδες τριών διαφορετικών Axies και θα πρέπει να αγοράσετε NFTs για να παίξετε. Με κάθε Axie που πουλάτε οι developers βγάζουν 4,25%. Μπορείτε να κερδίσετε Smooth Love Potions με daily quests για να κάνετε τα Axies NFTs, άρα έχουμε ένα σύστημα play-to-earn. Όσο περισσότεροι gamers αγοράζουν και πουλάνε τα Axies, με τα οποία ψηφίζετε για αποφάσεις στο game development και τα Smooth Love Potions, τόσο ανεβαίνει η αξία και οι δημιουργοί βγάζουν περισσότερα χρήματα. Αντίστοιχα, το SQUID coin game θα απαιτούσε ένα ποσό για να παίξετε και μετά θα κερδίζατε Marbles, τα οποία θα πουλούσατε για πραγματικά χρήματα.

Το SQUID περιελάμβανε και NFTs τα οποία είχαν art με χαρακτήρες και φρουρούς της τηλεοπτικής σειράς. Όλα αυτά όμως αποτελούν πλέον παρελθόν.

Διαβάστε για το Squid video game του Netflix. Συζητήστε για την σειρά Squid Game σε αυτό το forum topic και για το Squid Game coin σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification