• Ειδήσεις
  • Internet
  • Το "Meta" ανήκει σε εταιρεία κατασκευής PC που θέλει να το πουλήσει ακριβά στη Facebook

Το "Meta" ανήκει σε εταιρεία κατασκευής PC που θέλει να το πουλήσει ακριβά στη Facebook

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το "Meta" ανήκει σε εταιρεία κατασκευής PC που θέλει να το πουλήσει ακριβά στη Facebook

Το "Meta" ανήκει σε εταιρεία κατασκευής PC που θέλει να το πουλήσει ακριβά στη Facebook

Για 20 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόσφατα η Facebook ανακοίνωσε ότι θα ενοποιήσει όλες τις υπηρεσίες της σε μία κοινή πλατφόρμα, την Meta. Λογάριαζε ωστόσο χωρίς την εταιρεία Meta Gaming PC.

Η MetaPCs.com φτιάχνει Custom Gaming PCs και μάλιστα με την ανακοίνωση της Facebook δήλωσε ότι έχει κατοχυρώσει την εμπορική ονομασία. Ωστόσο, δέχεται να πουλήσει το όνομα στη Facebook για...20 εκατομμύρια δολάρια!  Αυτό τουλάχιστον δήλωσαν δημόσια.

Οι ιδρυτές της εταιρείας Zack Shutt Joe Darger, πουλάνε PC, laptop, tablets, software και άλλα προϊόντα σχετικά με την τεχνολογία. Με την πώληση του ονόματος "Meta", πρόσθεσαν ότι θα χρειαστεί να κάνουν πλήρες rebrand της ονομασίας τους, αν τελικά την αγοράσει ο Zuckeberg.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η εταιρεία Meta Gaming PC κατοχύρωσε την εμπορική ονομασία...μόλις τον Αύγουστο. Δηλαδή δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση του Mark Zuckerberg. Παρότι δεν τους έχει δοθεί ακόμη το επίσημο έγγραφο αδειοδότησης της ονομασίας "Meta", γεγονός είναι ότι έχουν προβάδισμα έναντι του Zuckerberg. Εκτός και αν...ο ισχυρός άνδρας της Facebook κατοχύρωσε την ονομασία πριν από αυτούς και κανείς δεν τους έχει ειδοποιήσει! Τέλος, η Meta Gaming PC έχει λάβει...5.000% αύξηση από followers στα social media της μετά την ανακοίνωση της Facebook. Καθόλου άσχημα!

Διαβάστε ακόμη τι ετοιμάζει η Microsoft στο θέμα του Meta universe με τα games της και συζητήστε για την Facebook στο αντίστοιχο forum topic..

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification