• Ειδήσεις
  • Internet
  • Το Twitch δημιούργησε νέο πρόγραμμα για να περιορίσει τις παρενοχλήσεις στα chats

Το Twitch δημιούργησε νέο πρόγραμμα για να περιορίσει τις παρενοχλήσεις στα chats

Ερμής Δερβίσης
Το Twitch δημιούργησε νέο πρόγραμμα για να περιορίσει τις παρενοχλήσεις στα chats

Το Twitch δημιούργησε νέο πρόγραμμα για να περιορίσει τις παρενοχλήσεις στα chats

Θα εντοπίζει όσους έχουν ήδη bans και δημιουργούν νέους λογαριασμούς.

Το Twitch δημιούργησε νέο tool, το οποίο θα εντοπίζει όσους έχουν ban και δημιουργούν νέους λογαριασμούς, με βάση την ύποπτη δραστηριότητά τους.

Στην σελίδα του, το Twitch εξηγεί πως δουλεύει το νέο tool: "Όταν ρίχνετε ban σε κάποιον στο κανάλι σας, πρέπει να έχουν ban και στην κοινότητά σας, μια για πάντα. Δυστυχώς όμως κάποιοι επιλέγουν να δημιουργούν νέους λογαριασμούς, να ξαναμπαίνουν στα chats και να συνεχίζουν την κακή συμπεριφορά τους. Το Suspicious User Detection είναι εδώ για να σας βοηθήσει να εντοπίζετε τους χρήστες που έχετε ήδη ρίξει bans με βάση κάποια σημάδια στο λογαριασμό τους".

Για όσους έχουν ίσως αποφύγει τα bans, τα μηνύματά τους θα είναι ορατά μόνο στους ίδιους, στους streamers και στους moderators. Για όσους είναι πιο πιθανό να έχουν αποφύγει bans, τα μηνύματα τους πάλι δεν θα είναι ορατά από το ευρύ κοινό ενώ θα είναι flagged. Εκεί θα υπάρχει η επιλογή να αφαιρεθούν τα μηνύματα και οι χρήστες να δεχθούν ban. 

Το Twitch δήλωσε επίσης: "Ένα πράγμα που πρέπει να ξέρεται είναι ότι κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να είναι 100% ακριβές. Εσείς είστε οι ειδικοί για την κοινότητά σας, οπότε εσείς πρέπει να έχετε την τελευταία λέξη για το ποιος μπορεί να συμμετέχει. Το πρόγραμμα θα μαθαίνει από τις πράξεις σας και την ακρίβειά τους και θα βελτιώνεται σταδιακά".

Διαβάστε επίσης για τις αλλαγές στους κανονισμούς στα bans του Twitch και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification