• Ειδήσεις
  • Internet
  • Η Google θα αφαιρεί το monetization από όσους μιλούν για τον πόλεμο στην Ουκρανία χωρίς να καταδικάζουν τις ενέργειες της Ρωσίας

Η Google θα αφαιρεί το monetization από όσους μιλούν για τον πόλεμο στην Ουκρανία χωρίς να καταδικάζουν τις ενέργειες της Ρωσίας

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Google θα αφαιρεί το monetization από όσους μιλούν για τον πόλεμο στην Ουκρανία χωρίς να καταδικάζουν τις ενέργειες της Ρωσίας

Η Google θα αφαιρεί το monetization από όσους μιλούν για τον πόλεμο στην Ουκρανία χωρίς να καταδικάζουν τις ενέργειες της Ρωσίας

Απορρίπτει επίσης ότι η Ουκρανία επιτίθεται σκόπιμα σε πολίτες της.

Η Google έστειλε σήμερα email σε όλους τους χρήστες του Ad Manager, στο οποίο τους είπε ότι θα αφαιρεί τα έσοδα από τις διαφημίσεις από όσους αναφέρονται για τον πόλεμο στην Ουκρανία και δεν καταδικάζουν τις ενέργειες της Ρωσίας. Η δήλωση αφορά τόσο τα sites, όσο και τους YouTubers.

Η Αμερικάνικη εταιρεία αναφέρει στο email της: "Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, θα διακόψουμε τη δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο που εκμεταλλεύεται, απορρίπτει ή εγκρίνει τον πόλεμο.

Λάβετε υπόψη ότι έχουμε ήδη επιβάλει αξιώσεις που σχετίζονται με τον πόλεμο στην Ουκρανία όταν παραβίασαν τις υπάρχουσες πολιτικές (για παράδειγμα, η πολιτική μας σχετικά με το επικίνδυνο ή το υποτιμητικό περιεχόμενο απαγορεύει την δημιουργία εσόδων, αν τα βίντεο υποκινούν την βία ή αρνούνται τραγικά γεγονότα). Αυτή η ενημέρωση έχει σκοπό να διευκρινίσει και -σε ορισμένες περιπτώσεις- να επεκτείνει τις οδηγίες για τα κανάλια του YouTube, καθώς σχετίζεται με αυτήν την διένεξη.

Αυτή η οδηγία περιλαμβάνει ισχυρισμούς που υποδηλώνουν ότι τα θύματα είναι υπεύθυνα για τη δική τους τραγωδία ή παρόμοιες περιπτώσεις στις οποίες κατηγορούνται θύματα, όπως π.χ. ισχυρισμοί ότι η Ουκρανία διαπράττει γενοκτονία ή επιτίθεται σκόπιμα στους πολίτες της.

Η ομάδα του Google Ad Manager."

Το ζήτημα επίθεσης της Ουκρανίας προς τους πολίτες της είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα. Από το 2014 μέχρι σήμερα, η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία ότι στρατιώτες από το Τάγμα Αζόφ (σ.σ. το οποίο έχει απορροφηθεί πλέον στον Ουκρανικό στρατό) είχαν επιτεθεί και σκοτώσει Ρώσους, ιδιαίτερα στην επαρχία του Ντονμπάς, με την Ουκρανία να αρνείται τις κατηγορίες. Ανάλογη κατηγορία έχει υπάρξει από την Ρωσία προς την Ουκρανία για την Μαριούπολη, όπου κάτοικοι είχαν δηλώσει ότι στρατιώτες του Τάγματος Αζόφ τους χρησιμοποιούσαν για ανθρώπινη ασπίδα.

Αντίστοιχα, η Ουκρανία έχει αναφέρει πολλά εγκλήματα πολέμου προς πολίτες της από τις Ρωσικές δυνάμεις. Οι μάχες σε πόλεις, με τις περισσότερες περιοχές να είναι κατοικημένες, έχει επιφέρει χιλιάδες νεκρούς και δεκάδες χιλιάδες τραυματίες. Η Ρωσία δεν έχει αρνηθεί τις περισσότερες επιθέσεις. Έχει κατηγορήσει ωστόσο την Ουκρανία για προπαγάνδα σε ένα μικρό ποσοστό των επιθέσεων αυτών.

Ο πόλεμος συνεχίζεται για σχεδόν δύο μήνες. Παράλληλα, η κατάσταση στην Ευρώπη είναι ασταθής, καθώς η Φινλανδία και η Σουηδία ανακοίνωσαν ότι επιθυμούν να ενταχθούν στο ΝΑTO, ενώ η Γαλλία βρίσκεται σε 2ο γύρο εκλογών, με ντέρμπι ανάμεσα σε Εμανουέλ Μακρόν και Μαρί Λε Πεν.

Η Google θυμίζουμε ότι διέκοψε τις πληρωμές σε YouTube και Google Play (Android) προς την Ρωσία και συζητήστε για τα όσα συμβαίνουν στον πόλεμο Ρωσίας και Ουκρανίας στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification