• Ειδήσεις
  • Internet
  • Επιχειρηματίας αγόρασε NFT για 2,9 εκατομμύρια δολάρια, ζήτησε 48 εκατομμύρια δολάρια και του προσφέρθηκαν 3600 δολάρια

Επιχειρηματίας αγόρασε NFT για 2,9 εκατομμύρια δολάρια, ζήτησε 48 εκατομμύρια δολάρια και του προσφέρθηκαν 3600 δολάρια

Επιχειρηματίας αγόρασε NFT για 2,9 εκατομμύρια δολάρια, ζήτησε 48 εκατομμύρια δολάρια και του προσφέρθηκαν 3600 δολάρια

Επιχειρηματίας αγόρασε NFT για 2,9 εκατομμύρια δολάρια, ζήτησε 48 εκατομμύρια δολάρια και του προσφέρθηκαν 3600 δολάρια

Ο Estavi ήταν στη φυλακή για "διατάραξη του οικονομικού συστήματος".

Ο Sina Estavi αγοράζει NFT για 2,9 εκατομμύρια δολάρια, ζητά 48 εκατομμύρια δολάρια, του προσφέρονται 3600 δολάρια

Ο "επιχειρηματίας crypto", αγόρασε πέρυσι ένα ψηφιακό token που αντιπροσωπεύει το πρώτο tweet του ιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, για το οποίο πλήρωσε 2,9 εκατομμύρια δολάρια. Η προσδοκία του ήταν να μπορούσε να του αποφέρει 48 εκατομμύρια δολάρια. Ο Estavi έθεσε το NFT προς πώληση στις 9 Απριλίου, ελπίζοντας να πάρει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια γι' αυτό και στη συνέχεια να δωρίσει "τουλάχιστον 25 εκατομμύρια δολάρια" από αυτό το ποσό σε φιλανθρωπικό σκοπό, όπως αναφέρει το site CoinDesk.

Δημοπρασία πραγματοποιήθηκε για το NFT και από τους λίγους πλειοδότες που συμμετείχαν, η υψηλότερη προσφορά ήταν για 277 δολάρια. Μια επόμενη προσφορά έφτασε έκτοτε στα 3600 δολάρια, αλλά αυτό απέχει ακόμα πολύ από τα 2,9 εκατομμύρια δολάρια, πόσο μάλλον από τα 48 εκατομμύρια δολάρια. Ο Sina Estavi δήλωσε: "Η προθεσμία που έθεσα έχει λήξει, αλλά αν λάβω μια καλή προσφορά, μπορεί να τη δεχτώ, μπορεί και να μην την πουλήσω ποτέ".

Η χρονική στιγμή της πώλησης είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα. Ο Estavi μόλις απελευθερώθηκε από τη φυλακή στο Ιράν, όπου είχε περάσει εννέα μήνες μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία της "διατάραξης του οικονομικού συστήματος". Oι επιχειρήσεις του κατέρρευσαν και οι προσπάθειές του να εξευμενίσει όσους κάηκαν από αυτή την κατάρρευση αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό.

Η δημοπρασία του Estavi έγινε επίσης σε μια εποχή που οι πωλήσεις NFT που παρακολουθούνται στην Opensea, τη μεγαλύτερη αγορά του χώρου, μειώθηκαν κατά περίπου 50% το 2022, από σχεδόν 5 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο σε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο. Αυτή η πτώση προκάλεσε κινήσεις από τους ιδιοκτήτες των "blue chip" NFT να αναζητήσουν "εναλλακτικές χρήσεις" για τα token τους, γεγονός που είναι μια συναρπαστική εξέλιξη, καθώς υπονοεί ότι υπήρξε ποτέ μια χρήση εξ αρχής.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το τεράστιο ποσό που εκλάπη από το NFT game Axies Infinity και συζητήστε για τα NFTs στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification