Η OpenAI ανακοίνωσε την συνδρομή Chat GPT Plus

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η OpenAI ανακοίνωσε την συνδρομή Chat GPT Plus

Η OpenAI ανακοίνωσε την συνδρομή Chat GPT Plus

Θα κοστίζει 20 δολάρια το μήνα.

Το Chat GPT είναι το AI chat του OpenAIc.om, στο οποίο μιλάτε με ένα AI (σ.σ. το οποίο έχει βάση δεδομένων από το 2021) και λαμβάνετε απαντήσεις για τα περισσότερα ερωτήματά σας.

Με αφορμή τον τεράστιο όγκο δεδομένων που πέρασε από τους servers της OpenAI.com και που προκάλεσε αποσυνδέσεις στο Chat GPT, υπήρχαν αρκετές φήμες σχετικά με την ύπαρξη συνδρομής. Αυτές επιβεβαιώθηκαν με επίσημη ανακοίνωση.

Συνδρομή για όσους θέλουν ταχύτητα και δεν θέλουν αποσυνδέσεις
Με την συνδρομή ChatGPT Plus, η OpenAI θα κάνει...ακριβώς ότι γράψαμε στον μεσότιτλο. Θα χρεώνει 20 δολάρια το μήνα και με αυτά θα λαμβάνετε ταχύτερες απαντήσεις και δεν θα δέχεστε αποσυνδέσεις. Άρα λογικά όσοι πληρώνουν συνδρομή θα μπαίνουν σε Premium servers με κορυφαίες ταχύτητες.

Όλοι οι υπόλοιποι ευτυχώς για την ώρα θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Chat GPT δωρεάν. Ευτυχώς πάντως που η υπηρεσία θα κοστίσει 20 δολάρια, γιατί υπήρχαν φήμες για 42 δολάρια το μήνα. Ελπίζουμε πάντως όσοι πληρώνουν να έχουν και μία updated βάση δεδομένων. Γιατί με δεδομένα του 2021...για κάποιους δημοσιογράφους δεν αξίζει.

Επίσης, οι συνδρομητές θα «βοηθήσουν στην υποστήριξη της διαθεσιμότητας δωρεάν πρόσβασης σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα», όπως λέει η OpenAI. Κοινώς, αν οι συνδρομητές είναι λίγοι στο τέλος το ChatGPT θα γίνει διαθέσιμο μόνο με συνδρομή, πιθανόν φθηνότερη.

Διαβάστε σχετικά με τους servers του ChatGPT που είχαν προβλήματα αυτές τις μέρες και συζητήστε για το OpenAI στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification