Open world multiplayer Survival Dune από τη Funcom

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Open world multiplayer Survival Dune από τη Funcom

Open world multiplayer Survival Dune από τη Funcom

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα artwork. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 27/2/19] Η Funcom ανακοίνωσε ότι το 2018 ήταν το πιο κερδοφόρο έτος στην ιστορία της και ετοιμάζεται να αναπτύξει ένα νέο Open World Multiplayer game αφιερωμένο στη σειρά Dune.

Για τον σκοπό αυτό θα συνεργαστεί με την Legendary Entertainment και θα αναπτύξει τρία games βασισμένα στην αγαπημένη σειρά του Frank Herbert, με την οποία κάποιοι από εμάς μεγαλώσαμε (σ.σ. ακόμα θυμάμαι το λιώσιμο με το Dune II στην Amiga, από την Westwood πριν καν αναπτύξει το πρώτο Command & Conquer). Η Funcom ανακοίνωσε ότι ο κόσμος του Dune είναι ένας από τους πιο γνωστούς sci-fi κόσμους και ότι οι developers της ονειρεύονταν μια τέτοια ευκαιρία.

Συνολικά θα αναπτυχθούν τρία games για PC και κονσόλες. Το πρώτο θα είναι ένα open world multiplayer game το οποίο θα ξεκινήσει να αναπτύσσεται στα τέλη του 2019. Προφανώς θα αποτελέσει MMORPG. Μακάρι ένα από τα άλλα δύο games που ετοιμάζονται να είναι real-time Strategy γιατί ένα σύγχρονο Dune II θα ήταν ότι καλύτερο.

[UPDATE: 3/12/21 – Η NUKKLEAR θα βοηθήσει την ανάπτυξή του] Η Funcom ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης NUKKLEAR, η οποία θα βοηθήσει στη δημιουργία των οχημάτων του multiplayer Dune.

Η NUKKLEAR έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη των Destroy All Humans remake και Everspace, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το shooter Comanche. Ο διευθύνων σύμβουλος της Funcom, Rui Casais δήλωσε ότι η Funcom έχει λάβει αρκετή βοήθεια από τις γνώσεις που έχει ο NUKKLEAR στα οχήματα. Η κλίμακα του Dune τίτλου έχει μεγαλώσει αρκετά μετά από την εξαγορά της Funcom από την Tencent το 2020 και σύμφωνα με τον Casais, είναι απαραίτητο να έχει ικανούς και έμπιστους συνεργάτες όπως η NUKKLEAR.

Περισσότερες πληροφορίες για το multiplayer Dune της Fancom ή την ημερομηνία κυκλφορίας του, ακόμα δεν υπάρχουν, ούτε έχει γίνει γνωστό αν θα συνδέεται με τη νέα σειρά ταινιών, όπου μοιράζονται το ίδιο λογότυπο.

[UPDATE 4: 13/5/22 – Κυκλοφόρησαν τα πρώτα artworks] Η Funcom έδωσε στην δημοσιότητα τα πρώτα τρία artwork από τον επερχόμενο Dune τίτλο της δηλώνοντας ότι ψάχνει προσωπικό.

Το μόνο που έχει ανακοινωθεί για τον εν λόγω τίτλο είναι ότι θα διαδραματίζεται στον πλανήτη Arrakis. Στο επίσημο site της η Funcom αναγράφει: Το διαχρονικό αριστούργημα του Fran Herbert και η ταινία του 2021 που κέρδισε Oscars έχουν εμπνεύσει ολόκληρε γενιές με το σύμπαν του Dune και εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση. Είναι ο τέλειος κόσμος για ένα multiplayer Open world Survival game. Από τα 90s’ η Funcom έχει αφιερώσει την τέχνη της στο να δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες σε σαγηνευτικά σύμπαντα όπως το Conan Exiles. Έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα έμπειρων developers από 30 διαφορετικές χώρες, ψάχνουμε νέες φωνές για το πιο φιλόδοξό μας project.


dune funcom 1

dune funcom 2

dune funcom 3

Στην τελευταία εικόνα που ανέβασε η Funcom, αναγράφει και τις θέσεις εργασίας για τις οποίες ψάχνει προσωπικό. Σε ερώτηση που της έγινε για το αν έχει αφήσει πίσω το Conan Exile, η Funcom απάντησε αρνητικά δηλώνοντας ότι έχει διάφορες ομάδες που δουλεύουν και στα δύο games. 

Η ταινία Dune: Part 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Διαβάστε τα reviews του Dune 2 και Emperor Battle for Dune και συζητήστε για το νέο Dune στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification