Oxenfree 2: Lost Signals

Δανάη Ντούρμα
Oxenfree 2: Lost Signals

Oxenfree 2: Lost Signals

Ανακοινώθηκε το sequel.

Η εταιρία ανάπτυξης Night School Studio ανακοίνωσε το sequel του αφηγηματικού Adventure, Oxenfree. Το Oxenfree 2: Lost Signals ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Nintendo Indie Direct και θα κυκλοφορήσει για Switch και άλλες πλατφόρμες όπως το Steam, to 2021. H ανακοίνωση του παιχνιδιού ήταν μια έκπληξη καθώς έχουν περάσει πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του Oxenfree και η εταιρία παραγωγής είναι απασχολημένη με projects όπως το Afterparty και ένα spin-off του Mr.Robot.

Το πρώτο Oxenfree προσέφερε διαφορετικά τέλη της ιστορίας ανάλογα με τις επιλογές σας κατά τη διάρκεια του και δεν είναι σίγουρο ποια στοιχεία της θα επιστρέψουν. Το sequel λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά το πρωτότυπο, με πρωταγωνίστρια την Riley, μια περιβαλλοντική ερευνήτρια που επιστρέφει στη γενέτειρά της Camena να διερευνήσει μυστηριώδη ραδιοηλεκτρικά σήματα.Ο Sean Krankel co-founder και director της Night School Studio δήλωσε “ Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πόσο χαρούμενος είμαι που επιτέλους μπορώ να μιλήσω για το Oxenfree 2: Lost Signals. To Oxenfree είναι τόσο ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς και ήταν εκπληκτική εμπειρία η επιστροφή στον κόσμο του. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους παλιούς μας παίχτες ενώ ταυτόχρονα καλούμε καινούριους να ξεκινήσουν μια περιπέτεια με εντελώς νέο cast χαρακτήρων το οποίο διατηρεί την περίεργη, θερμή και προσωποποιημένη εμπειρία του πρώτου”.

Το Oxenfree 2: Lost Signals θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, PS4, Switch και Mac το 2022.

Διαβάστε ακόμη το review του Oxenfree από τον Άρη Φουρναράκη και για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification