Ο Elon Musk ίσως παίξει Genshin Impact σε livestream

Ο Elon Musk ίσως παίξει Genshin Impact σε livestream

Ο Elon Musk ίσως παίξει Genshin Impact σε livestream

Στο πλαίσιο μιας καμπάνιας της miHoYo.

Μετά τα memes του Gordon Ramsay και του Kitchen Nightmares με τον Raiden Shogun (Baal), τώρα είναι η σειρά του Elon Musk να ταρακουνήσει τον κόσμο του Genshin Impact και την αγγλική κοινότητα των fans του.

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter του αγγλικού Genshin Impact ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου μια πολύ συγκεκριμένη καμπάνια. Εάν ένας συγκεκριμένος αριθμός ατόμων κάνουν retweet το post της καμπάνιας, τότε το Genshin Impact σχεδιάζει να ζητήσει από τον Elon Musk παίξει σε livestream το παιχνίδι. Αυτό προκάλεσε μια νέα αντιπαράθεση στο Twitter.

Ένας NPC που συναντάμε στο Genshin Impact είναι η Ella Musk, μια επιστήμονας που μελετά τη γλώσσα των Hilichurls, που είναι η έκδοση των καλικάντζαρων του παιχνιδιού. Το όνομα του χαρακτήρα είναι μια αναφορά στον ίδιο τον Elon Musk. Είναι ένα τυπικό μοτίβο που ακολουθούν τα Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης για να παριστάνουν παρωδίες δημοφιλών δυτικών προσωπικοτήτων. Αλλά είναι επίσης ένα μοτίβο στο οποίο πολλοί Άγγλοι παίκτες του Genshin Impact δεν είναι συνηθισμένοι.

Επιπλέον, αν γνωρίζετε την προέλευση από τα τέρατα της δυτικής μυθολογίας που επαναχρησιμοποιούνται παντού, όπως οι καλικάντζαροι, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τα κομμάτια και να δείτε γιατί πολλοί είναι αναστατωμένοι για αυτό. Τώρα φαίνεται ότι το Genshin Impact θέλει να κάνει μια πραγματική συνεργασία με τον Elon Musk με μια καμπάνια στο Twitter χρησιμοποιώντας τον χαρακτήρα της Ella Musk. Ωστόσο, η καμπάνια μέχρι τώρα έχει λάβει κυρίως αρνητικά retweets.

Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Elon Musk έχει την αύρα ενός ιδιοφυούς δισεκατομμυριούχου σε πολλά μέρη του κόσμου. Συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν έχει απήχηση στο μεγαλύτερο μέρος της αγγλικής βάσης οπαδών του Genshin Impact. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η καμπάνια δεν αποφέρει θετικό ενδιαφέρον. Αυτή τη στιγμή, η καμπάνια είναι δύσκολο να επιτύχει τους στόχους της και η miHoYo μπορεί να την ακυρώσει βλέποντας τα αρνητικά σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια καμπάνια του αγγλικού Genshin Impact. Το ιαπωνικό Twitter δεν κοινοποίησε ούτε ανακοίνωσε καμία καμπάνια σχετική με τον Elon Musk. Ίσως η εκστρατεία να είχε καλύτερη αποδοχή από το ιαπωνικό fanbase. Το να δημοσιευθεί η καμπάνια μόνο εκεί ίσως να ήταν πιο συνετό.

Διαβάστε για το review bombing που δέχτηκε το Genshin Impact. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification