Η Amazon Games θα ανακαλέσει παράνομα keys του New World

Η Amazon Games θα ανακαλέσει παράνομα keys του New World

Η Amazon Games θα ανακαλέσει παράνομα keys του New World

Για να αντιμετωπίσει τα bots.

Τα σημεία που μπορείτε να κάνετε mine και να ψαρέψετε στο New World της Amazon έχουν γεμίσει με bots, τα οποία διαρκώς κάνουν farm νέους πόρους και τους πουλάνε σε τιμές κάτω της τρέχουσας τιμής τους στην in-game αγορά. Αυτό όχι μόνο δεν επιτρέπει στους παίκτες να έχουν πρόσβαση στα σημεία αυτά για να κάνουν farm, αλλά επηρεάζει και την οικονομία του New World.

Η Amazon Games έκανε μια σχετική δημοσίευση στα forum του New World δηλώνοντας τα εξής: “Έχουμε δει τις αναφορές σας σχετικά με τα bots που κάνουν farm gold. Λαμβάνουμε αυτές τις αναφορές πολύ σοβαρά και θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε δεσμευμένοι στο να κάνουμε το gameplay δίκαιο για όλους. Λόγω αυτής της δέσμευσης, θα προχωρήσουμε στην ανάκληση χιλιάδων keys που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βεβαιωθούμε ότι το key που έχετε είναι αυθεντικό και δουλεύει σωστά. Να προσέχετε όλες τις ιστοσελίδες που αναφέρουν ότι πουλάνε keys του New World. Δεν υποστηρίζουμε third-party μεταπωλητές, επειδή τα συνήθως αποκτάνε τα keys τους με παράνομο τρόπο. Οι επίσημοι μεταπωλητές είναι το Steam και η Amazon.”

Η Amazon Games δεν ανακοίνωσε το χρονικό περιθώριο στο οποίο θα γίνει η ανάκληση των παράνομων keys.

Διαβάστε ακόμα για την αντιμετώπιση των AFK στο New World και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification