PUBG New State gameplay videos

PUBG New State gameplay videos

PUBG New State gameplay videos

Πληροφορίες για το gameplay, το customization των όπλων και τον χάρτη.

Ένα νέο τρέιλερ και δύο νέα βίντεο κυκλοφόρησαν για τo PUBG New State  - το Field Trip To Troi episode one και two - που παρουσίασαν τους χάρτες και άλλα χαρακτηριστικά του τίτλου.

Το πρώτο teaser βίντεο εξηγούσε το σκηνικό του Field Trip To Troi είναι ένας χάρτης 8x8 και μέχρι στιγμής είναι το μοναδικό μέγεθος χάρτη που είναι διαθέσιμος στο New State. Το βίντεο αναφέρθηκε σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες του Troi, συμπεριλαμβανομένης της αίθουσας εκθέσεων, του εμπορικού κέντρου, του εργαστηρίου και του πάρκου τροχόσπιτων.

Ο εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στο κέντρο του Troi και έχει ένα ευρύ ανοιχτό κέντρο. Οι παίκτες μπορούν να πειραματιστούν με την τοποθέτηση του χαρακτήρα τους και το sniping. Το εμπορικό κέντρο διαθέτει επίσης έναν ανοιχτό χώρο, την οροφή και χαμηλότερα επίπεδα που έχουν καταστήματα με διαφορετικά μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. Ορισμένες περιοχές περιλαμβάνουν αλεξίσφαιρα τζάμια και λειτουργικές κυλιόμενες σκάλες -το σήμα κατατεθέν των πολυκαταστημάτων- που μπορούν να προσφέρουν επιπλέον προκλήσεις.

Το εργαστήριο είναι ένας πιο κλειστός χώρος με τέσσερα επίπεδα στενών χώρων που πρέπει να περιηγηθείτε. Η κεντρική περιοχή προστατεύεται από αλεξίσφαιρο γυαλί, οπότε οι παίκτες εντός της είναι ασφαλείς, εκτός αν τους επιτεθούν άλλοι εισερχόμενοι. Το πάρκο τροχόσπιτων επιτρέπει πιο ελεύθερη κίνηση, με πολλές επιλογές αναρρίχησης, άλματος και κρυψίματος. Μια ράμπα επιτρέπει στους παίκτες να απογειωθούν για να ξεφύγουν από την περιοχή του πάρκου τροχόσπιτων.

Στο δεύτερο επεισόδιο Field Trip To Troi, οι προγραμματιστές παρουσίασαν τα νέα οχήματα και εξήγησαν το σύστημα customization των όπλων - ένα χαρακτηριστικό που δεν διαθέτει προς το παρόν το PUBG Mobile. To New State θα αποκτήσει επίσης το Volta, το Vulture και το Tram.

Το Volta είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με έναν πιο αθόρυβο κινητήρα, αλλά οι παίκτες θα εξακολουθούν να μπορούν να το ακούνε να πλησιάζει από κοντινή απόσταση. To boost του θα καταναλώνει μεγάλη ποσότητα μπαταρίας και η οδήγησή του μέσα από τη μαγνητική μπλε ζώνη θα εξαντλήσει επίσης την ενέργειά του.

Το Vulture είναι μια μοτοσικλέτα που επιταχύνει αργά αλλά έχει υψηλή μέγιστη ταχύτητα. Το μειονέκτημα του Vulture είναι η ποσότητα βενζίνης που απαιτείται για την επίτευξη μέγιστης ταχύτητας. Το τραμ -ένα μέσο μεταφοράς που δεν υπάρχει στο PUBG Mobile- δίνει μια τροπή στα πράγματα, καθώς είναι αδιαπέραστο. To τραμ προστατεύεται από αλεξίσφαιρο γυαλί, αλλά οι παίκτες που βρίσκονται μέσα σε αυτό μπορούν να πέσουν σε ενέδρα στην έξοδο.

Το New State θα περιλαμβάνει επίσης ένα κατάστημα με drones . Οι παίκτες μπορούν να μαζέψουν μονάδες drones κατά την εξερεύνηση του χάρτη και να ανταλλάξουν τα credits με φάρμακα, πυρομαχικά και νέα αντικείμενα. Οι αγορές θα παραδίδονται από drones με ένα ίχνος μπλε καπνού, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν παραλαμβάνετε τα αντικείμενα που έχετε παραγγείλει.

Όσον αφορά το customization όπλων, οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν οποιοδήποτε όπλο μέσω toolboxes που βρίσκονται διάσπαρτα στον χάρτη. Ένας παίκτης μπορεί να μετατρέψει το όπλο του όσον αφορά τον τρόπο που πυροβολεί ή μπορεί να δώσει στο όπλο του μεγαλύτερη εμβέλεια. Το customization των όπλων θα ενημερώνεται συνεχώς.

Η προεγγραφή για το New State είναι διαθέσιμη τώρα για Android. Η προεγγραφή για το PUBG New State iOS θα είναι διαθέσιμη τον Αύγουστο.

Το PUBG: New State θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για iOS και Android.

Διαβάστε περισσότερα για το PUBG: New State και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification