Η Sony κατοχύρωσε πατέντα νέου χειριστηρίου για κινητά

Ερμής Δερβίσης
Η Sony κατοχύρωσε πατέντα νέου χειριστηρίου για κινητά

Η Sony κατοχύρωσε πατέντα νέου χειριστηρίου για κινητά

Αποκάλυψε τα σχέδια της για το mobile gaming. 

Ο τομέας της Ιαπωνίας της Sony κατοχύρωσε μία νέα πατέντα ενός χειριστηρίου για κινητά.

Στην περιγραφή της πατέντας αναγράφεται ότι θα υπάρχει ένα αριστερό κομμάτι και ένα δεξί κομμάτι τα οποία θα πιάνουν τα χέρια του χρήστη, ενώ θα γίνεται να γύρει όλη της συσκευή. Τα χειριστήρια των PS5 και PS4 είναι ήδη συμβατά με τα κινητά, μέσω Bluetooth.

Πρόσφατα η Sony έβαλε αγγελία για τη θέση εργασίας Head of Mobile, PlayStation Studios SIE, η οποία αναφέρει τα σχέδια της Ιαπωνικής εταιρείας να μεταφέρει επιτυχημένα τις γνωστές σειρές του PlayStation στα κινητά. Ο πρόεδρος του PlayStation, Jim Ryan το επιβεβαίωσε δηλώνοντας: "Σκεφτόμαστε το πως οι παίκτες απολαμβάνουν το περιεχόμενό μας και είχαμε ήδη μία μικρή επιτυχία στις δομικές μας με apps για κινητά, ώστε να δώσουμε περισσότερες επιλογές στους παίκτες. Τα κινητά είναι ένας τομέας που εξερευνούμε ώστε να φτάσουμε τους εκατομμύρια χρήστες, πέρα από τις πλατφόρμες μας. Το PlayStation έχει ένα τεράστιο κατάλογο από ποικίλες first-party σειρές, οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν στο mobile gaming και να ταιριάξουν καλά με τα ΑΑΑ games μας. Εξερευνούμε την αγορά των κινητών με κάποιες υπέροχες σειρές του PlayStation, οπότε μείνετε συντονισμένοι".

Διαβάστε επίσης για την πατέντα των faceplates του PS5 και συζητήστε για την Sony στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification