Το Spellbreak και 3 ακόμη games δωρεάν στα PC

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Το Spellbreak και 3 ακόμη games δωρεάν στα PC

Το Spellbreak και 3 ακόμη games δωρεάν στα PC

Τέσσερις προτάσεις από το Epic Games Store. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/9/20] Η Epic Games ανακοίνωσε ότι τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store από την Πέμπτη 10/9 στις 18:00 και επί μία εβδομάδα, θα είναι το Railway Empire και το Where the water tastes like wine. 

Το Railway Empire αναπτύχθηκε από την Gaming Minds και είναι ένα Simulation Strategy που διεξάγεται στην Αμερική το 1830. Σας επιτρέπει να χτίσετε το δικό σας σιδηροδρομικό δίκτυο και να βγάλετε εκτός τους ανταγωνιστές σας.

Το Where the water tastes like wine είναι ένα αφηγηματικό Adventure που αφορά τα ταξίφια, τις εμπειρίες που μοιράζονται οι χαρακτήρες μαζί μας, την επιβίωση κ.α. Βρίσκεστε και σε αυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες και μέσα σε μια εποχή κατάθλιψης που διανύει η χώρα, στο δρόμο σας θα γνωρίσετε άγνωστους χαρακτήρες.

[UPDATE: 10/9/20 - 4 δωρεάν games] Τα δωρεάν games της εβδομάδας είναι διαθέσιμα από σήμερα στο Epic Games Store και μέχρι την άλλη Πέμπτη στις 18:00.

Πέρα από το Railway Empire και  το Where the water tastes like wine (κατεβάστε τα από τα παραπάνω links), η Epic Games Store μας έχει και τα νέα Spellbreak και Diabotical.

Κατεβάστε το Spellbreak.

Κατεβάστε το Diablotical.

Δείτε τα δωρεάν games αυτής της εβδομάδας και συζητήστε για τα νέα δωρεάν games που κυκλοφορούν στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification