Αποκτήστε τα Windows 10 για 7€ και αναβαθμίστε τα σε Windows 11 τον Οκτώβριο

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Αποκτήστε τα Windows 10 για 7€ και αναβαθμίστε τα σε Windows 11 τον Οκτώβριο

Αποκτήστε τα Windows 10 για 7€ και αναβαθμίστε τα σε Windows 11 τον Οκτώβριο

Μεγάλες προσφορές στο GoDeal24.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα μας παρέχει το νέο της λειτουργικό σύστημα, τα Windows 11, στις 5 Οκτωβρίου. Τα Windows 11 θα είναι προεγκατεστημένα σε όλα τα νέα PC που θα κυκλοφορήσουν μετά τις 5 Οκτωβρίου, ενώ η Microsoft θα παρέχει δωρεάν upgrades για τους ήδη υπάρχοντες υπολογιστές που τρέχουν Windows 10. Το upgrade θα παρέχεται τμηματικά, με προτεραιότητα τα νεότερα PC. Παρότι τα Windows 11 έχουν αυστηρές απαιτήσεις σε hardware, ως γενικό κανόνα, οποιοδήποτε PC τρέχει Windows 10 θα μπορεί να αναβαθμιστεί σε Windows 11 δωρεάν.

Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε τα αυθεντικά Windows 10 σε πολύ χαμηλή τιμή ώστε να είστε έτοιμοι για την αναβάθμιση. Το GoDeal24.com σας προσφέρει ειδικές τιμές στα Windows 10 και άλλα προϊόντα της Microsoft. Σκεφτείτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 10 με μόλις 7€. Αποκτήστε τα και αναμείνατε για το upgrade στα Windows 11. 

- Ειδικές προσφορές με κουπόνι

- 45% έκπτωση με κωδικό κουπονιού στο checkout: BS45

- 60% έκπτωση σε άλλα προϊόντα με κωδικό κουπονιού: BS60

- Software για τον υπολογιστή σας 

Οι αγορές στο Godeal24 είναι πολύ εύκολες. Μετά την παραγγελία σας θα λάβετε ένα email με τα keys των προϊόντων που αγοράσατε χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες! Αν έχετε απορίες τότε η εξυπηρέτηση πελατών θα σας παρέχει την ταχύτερη και την εκτενέστερη υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλά στείλτε τους ένα email στην παρακάτω διεύθυνση: service@godeal24.com

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 19) 19/09/2021 20:37
Καλύτερα να περιμένουμε και την κυκλοφορία του visual studio 2022 και μετά αν είναι upgrade σε 11.
Notification