Τα Dead By Daylight και while True: learn() δωρεάν

Τα Dead By Daylight και while True: learn() δωρεάν

Τα Dead By Daylight και while True: learn() δωρεάν

Είναι διαθέσιμα για κατέβασμα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/11/21] Τα Dead By Daylight και while True: learn() θα είναι διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store την άλλη Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου.

Το Dead By Daylight είναι ένα asymmetric Survival Horror το οποίο αναπτύχθηκε από την Behaviour Interactive και κυκλοφόρησε το 2016. Στο Dead By Daylight ένας θα παίζει ως το τέρας δολοφόνος και τέσσερις θα παίζουν ως survivors που θα προσπαθούν να αποφύγουν το τέρας και να σώσουν τις ζωές τους.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το προφίλ του.

Το while True: learn() είναι ένα Puzzle/Simulation στο οποίο θα πρέπει να λύνεται γρίφους σχετικά με νευρωνικά δίκτυα και AI, ώστε να δημιουργήσετε έναν μεταφραστή γατών.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το προφίλ του.

[UPDATE: 2/12/21 - Είναι διαθέσιμα για download] Τα δωρεάν games της εβδομάδας ξεκλειδώθηκαν στο Epic Games Store και πλέον μπορείτε να κατεβάσετε τα Dead By Daylight και while True: learn() εντελώς δωρεάν.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Dead by Daylight.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το while True: learn().

Δείτε τα τελευταία δωρεάν games και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 26/11/2021 18:08
Για όποιον ενδιαφέρεται, το DBD είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίξετε με παρέα. Είχα προσπαθήσει να γράψω και user review, αλλά παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα και δεν βγήκε ολόκληρο. Αλλά τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι τώρα που θα μπει το βασικό μέρος του παιχνιδιού δωρεάν, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το αποκτήσετε.
#2 Kadaz (Level 21) 02/12/2021 19:23
Θα τα κατεβάσω αλλά δν ξέρω αν θα τα παίξω σύντομα.
Notification