Το Killer Instinct γίνεται free-to-play

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Killer Instinct γίνεται free-to-play

Το Killer Instinct γίνεται free-to-play

Αναβάθμιση όλων των εκδόσεων σε +1 επίπεδο.

Η εταιρεία ανάπτυξης Iron Galaxy ανακοίνωσε ότι το Killer Instinct θα γίνει free-to-play. Εν τω μεταξύ το παιχνίδι έκλεισε 10 χρόνια ζωής (σ.σ. από την τελευταία του έκδοση).

Παράλληλα, θα κυκλοφορήσει μία Anniversary Edition με κόστος 30 ευρώ, η οποία θα έχει τους 29 χαρακτήρες του παιχνιδιού και όλο το Premium περιεχόμενο, όπως το VIP Double XP Booster, holiday accessories κ.α. Αν έχετε την Definitive Edition τότε θα λάβετε δωρεάν upgrade για την Anniversary Edition. Επίσης, όσοι έχετε αγοράσει το Killer Instinct θα λάβετε δωρεάν αναβάθμιση στην Anniversary Edition. Δηλαδή όλοι οι χρήστες θα βρεθούν ουσιαστικά...ένα επίπεδο πιο πάνω δωρεάν, ανάλογα με τα χρήματα που επένδυσαν.

Η free-to-play έκδοση του Killer Instinct θα έχει έναν δωρεάν χαρακτήρα κάθε εβδομάδα. Τουλάχιστον θα υπάρχουν τα single-player, local και ranked modes.

Διαβάστε το review του Killer Instinct και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification