Η Epic Games θα συνεχίσει τις αποκλειστικές συνεργασίες

Η Epic Games θα συνεχίσει τις αποκλειστικές συνεργασίες

Η Epic Games θα συνεχίσει τις αποκλειστικές συνεργασίες

Δεν θα απορρίψει καμία εταιρία ανάπτυξης λόγω των σχέσεων της με το Steam.

Το Epic Games Store θα συνεχίσει να υπογράφει και να χρηματοδοτεί συμφωνίες αποκλειστικότητας με εταιρίες ανάπτυξης και εκδότες ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε δεσμεύσεις είχε με το Steam.

Ο Tim Sweeney, Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Games, δήλωσε ότι θα συνεχίσουν τις συμφωνίες αποκλειστικότητας και τις χρηματοδοτήσεις του Epic Games Store, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε σχέδια ή ανακοινώσεις που ίσως έκαναν στο Steam εταιρίες ανάπτυξης και εκδότριες εταιρίες.

"Δεν θέλουμε να το ξανακάνουμε ποτέ αυτό", είπε ο Steve Allison, επικεφαλής της Epic Games Store, αναφερόμενος στην πανωλεθρία του Metro Exodus, όπου η Deep Silver έβγαλε το παιχνίδι από το Steam πριν το κυκλοφορήσει καθώς ανακοίνωσε την συμφωνία αποκλειστικότητας της με το Epic Games Store.

 

 

Η Deep Silver τίμησε τις αγορές που έγιναν από την προπώληση στο Steam, αλλά τα ξαφνικά νέα στιγμάτισαν το community, οδηγώντας στην αρνητική κριτική της σειράς από το Steam.
Επεξεργάζοντας την στάση της Epic Games, ο Tim Sweeney έγραψε ότι τα σχόλια του Allison στο Game Developers Conference "χρειάζονταν περαιτέρω συζήτηση σύντομα" μέσα στην Epic Games "οδηγώντας στην συνειδητοποίηση ότι αυτά πρέπει να είναι επιλογές των εταιριών ανάπτυξης και των διευθύνων συμβούλων και η Epic Games δεν θα τους έλεγε όχι λόγω προηγουμένων δηλώσεων για το Steam."

 

 

Ο Sweeney δεν είχε τίποτε άλλο να προσθέσει στο θέμα, αλλά θεωρεί την μεταπήδηση από την μια πλατφόρμα στην άλλη, ευθύνη των εταιριών ανάπτυξης και των εκδοτριών εταιριών των games, υποδεικνύοντας ότι η Epic Games δεν είναι σε θέση να απορρίψει κανέναν με βάση τα σχέδια που ίσως έχουν με το Steam.

 

Διαβάστε επίσης το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification