Η Δολοφονία του Χρύσιππου

Hot
Η Δολοφονία του Χρύσιππου

Η Δολοφονία του Χρύσιππου

Ελληνικό Online PC game με...15 υπόπτους για φόνο.

Στις 24 Σεπτεμβρίου, η URBAN GAME PROJECT, μια ελληνική εταιρεία, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το παιχνίδι «Η Δολοφονία του Χρύσιππου». Ένα διαδραστικό online PC game, που σας μεταφέρει στην Αρχαία Ελλάδα το μήνα Ελαφηβολιών του έτους 344 π.Χ., για να βοηθήσετε τον τοπικό άρχοντα Τέρπανδρο, να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Αθηναίου αριστοκράτη Χρύσιππου.

Το τρέιλερ του παιχνιδιού σας δίνει μια πρώτη εικόνα.

To gameplay συνδυάζει με πρωτότυπο τρόπο χαρακτηριστικά, που δεν είναι συνηθισμένο να βρει κάποιος σε PC games. O παίκτης καλείται να ξεκλειδώσει σταδιακά την Ιστορία, που διαδραματίζεται, σαν να παρακολουθεί αποσπασματικά μία ταινία μυστηρίου, με τις καταθέσεις των υπόπτων και τις σκέψεις του ερευνητή, καθώς ακούει ένα audiobook με σημαντικές πληροφορίες. Για να το επιτύχει αυτό και να προχωρήσει στα επόμενα βήματα της έρευνάς του, θα πρέπει παράλληλα να επιλύσει γρίφους, οι οποίοι συνδέονται άρρηκτα με το σενάριο και δίνουν απαραίτητα στοιχεία για την επίλυση της υπόθεσης. Ένα ακόμη ιδιαίτερο στοιχείο του παιχνιδιού, είναι ότι ο χρόνος που διαθέτει κάθε παίκτης, για να λύσει την υπόθεση είναι 344 λεπτά, έχοντας μόνο μία ευκαιρία και χωρίς τη δυνατότητα pause.

Συγκεντρώστε στοιχεία, ξεκλειδώστε τα βίντεο με τις καταθέσεις των 15 υπόπτων, ακούστε προσεκτικά τα ηχητικά αρχεία και διαβάστε εξονυχιστικά τα κείμενα στους πάπυρους, για να ανακαλύψετε ποιός κρύβεται πίσω από τη δολοφονία. Για να επιλύσετε τους γρίφους δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις, αλλά παρατηρητικότητα, συνδυαστική σκέψη και απόλυτη συγκέντρωση, καθώς όλοι οι ύποπτοι φαίνεται να έχουν κάποιο κίνητρο. Αν δυσκολεύεστε σε κάποιο σημείο, υπάρχει πάντα η δυνατότητα της βοήθειας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν το παιχνίδι στο επίσημο site της Urban Game Project. Ελάτε να συζητήσουμε για το παιχνίδι στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification