E3 2020: Η ESA ακύρωσε το online event του Ιουνίου

Hot
E3 2020: Η ESA ακύρωσε το online event του Ιουνίου

E3 2020: Η ESA ακύρωσε το online event του Ιουνίου

Οι εταιρείες ανάπτυξης θα κάνουν μεμονωμένες παρουσιάσεις. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/1/2020] Παρά την απουσία της Sony από την Ε3 η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα δώσει το παρόν.

Με ανάρτηση στο Twitter o διευθύνων σύμβουλος της Xbox Phill Spencer, ανακοίνωσε ότι η ομάδα του δουλεύει πάνω στην παρουσίαση τους για την Ε3, όπως επίσης ότι ανυπομονούν να μοιραστούν με όσους αγαπούν το gaming το τι έπεται.

Αυτό λογικά σημαίνει ότι η Microsoft Θα δείξει επερχόμενους τίτλους για το Xbox Series X στην διοργάνωση, αφού αναμένουμε την κυκλοφορία του μέσα στην χρονιά. Πάραυτα έχει γίνει ήδη γνωστό ότι όσα video games κυκλοφορήσουν για το Xbox Series X για τα πρώτα 2 χρόνια θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες πλατφόρμες αφού δεν θα υπάρχουν exclusives.

Το αν θα κάνει μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση τελικά η Microsoft μένει να το δούμε.

[UPDATE: 18/2/20 - Ο Phil Spencer δηλώνει ότι θα δούμε πολύ περιεχόμενο από το Xbox Game Studios] O διευθύνων σύμβουλος του Xbox, Phil Spencer έδωσε σε πρόσφατες δηλώσεις του μερικές πληροφορίες όσον αφορά την παρουσία της Microsoft στην Ε3 2020. Ανάρτησε στο Twitter ότι η Microsoft έκανε το τελευταίο συμβούλιο για τα σχέδια της στις 15 Φεβρουαρίου, κατά την διάρκεια του οποίου συζητήθηκαν οι τίτλοι που ενδέχεται να παρουσιαστούν ή ανακοινωθούν στην διοργάνωση. Μας προϊδέασε επίσης ότι θα δούμε πολύ περιεχόμενο από το Xbox Game Studios, όμως δεν ονομάτισε συγκεκριμένα.

Αναφέρει πόσο σημαντικές είναι οι χρονιές κυκλοφορίας των κονσόλων, προφανώς λόγω της κυκλοφορίας του Xbox Series X αργότερα μέσα στη χρονιά.

Έκανε νύξη επίσης στον βετεράνο του Xbox marketing Aaron Greenberg, αφού ο δεύτερος έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της E3. Ο Greenberg δεν έχει μοιραστεί συγκεκριμένες πληροφορίες για το περιεχόμενο της παρουσίασης για την E3, όμως έχει αναφέρει ότι το Xbox μπορεί να συνεργαστεί με την Taco Bell για κάτι.  Την τελευταία φορά που η Microsoft έκανε συνεργασία με την Taco Bell αφορούσε promotion των tacos και της κονσόλας Xbox.

Η E3 θα γίνει μέσα στον Ιούνιο και ένας από τους επιβεβαιωμένους τίτλους που θα παρουσιαστούν είναι το Halo Infinite, που θα κυκλοφορήσει μαζί με το Xbox Series X. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την νέα κονσόλα, όπως την τιμή, την ημερομηνία και την λίστα των τίτλων που θα κυκλοφορήσουν μαζί.

[UPDATE 2: 11/3/20 - Livestream λόγω Κορωνοϊού] Ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, δήλωσε ότι η Microsoft θα διοργανώσει ένα livestream αντί για την συνέντευξη τύπου της στην E3 2020, η οποία ακυρώθηκε λόγω του Κορωνοϊού.

Με αυτό τον τρόπο, παρότι φέτος η E3 δεν θα διεξαχθεί, η Microsoft θα μας μεταφέρει όλα τα νεότερα για το Xbox Series X. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθουμε την ημέρα και ώρα του ψηφιακού event.

[UPDATE 3: 12/3/20 - Microsoft, Ubisoft, Warner Bros Games και Devolver Digital ψάχνουν εναλακτικές] Σύμφωνα με αναφορά, η Warner Bros. Games σχεδίαζε φέτος να κάνει την πρώτη της E3 Conference όμως μιας και η διοργάνωση αναβλήθηκε επίσημα, αναζητάει ψηφιακές εναλλακτικές και δεν είναι η μόνη.

Στο πρόγραμμα της είχε την συζήτηση του νέου Batman game και του επερχόμενο Harry Potter game που φημολογείται ότι θα έχει τίτλο “Harry Potter: Magic Awakened”.

Ακόμα δύο μεγάλα ονόματα που αναζητούν ψηφιακές εναλλακτικές λόγω της αναβολής της E3 είναι οι Ubisoft και Microsoft. Στο προηγούμενο update είδαμε το tweet του Phil Spencer για το livestream στο οποίο θα ενημερωθεί το κοινό σχετικά με τo Xbox Series X, ενώ παρακάτω θα βρείτε το tweet της Ubisoft σχετικά με την αναζήτηση επιλογών της για ψηφιακή παρουσίαση.

Τέλος έχουμε ανακοίνωση από την Devolver Digital η οποία εκφράζει την απογοήτευση της για την ακύρωση της διοργάνωσης και ανακοινώνει ένα livestream για το κοινό της.

H Sony έχει ήδη ανακοινώσει την απουσία της από την E3 2020.

[UPDATE 4: 7/4/20 - Οι εταιρείες ανάπτυξης θα κάνουν μεμονομένες παρουσιάσεις] Η ESA, διοργανώτρια εταιρεία της E3 ανακοίνωσε τα σχέδια της για την αντικατάσταση του online event της E3 2020.

Όταν η ESA ακύρωσε το event τον προηγούμενο μήνα δήλωσε επίσης ότι εξερευνεί τις επιλογές για την διεξαγωγή μιας online εμπειρίας για τις ανακοινώσεις της βιομηχανίας του gaming. Αυτό τελικά δεν θα συμβεί. Στη θέση του, η ESA θα βοηθήσει απλά στις μεμονωμένες παρουσιάσεις των εταιρειών. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι οι εταιρείες αποφάσισαν να δράσουν αυτόνομα η κάθε μία με την δική της παρουσίαση ενώ σε άλλες περιπτώσεις χωρίς παρουσίαση.

Εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρείας αναφέρει: “Δεδομένης της αλλαγής που έφερε η επιδημία του κορωνοϊού, αποφασίστηκε να μην γίνει τελικά η online παρουσίαση της E3 2020 τον επερχόμενο Ιούνιο. Θα δουλέψουμε μαζί με τους συνεργάτες μας για την προώθηση και παρουσίαση των ανακοινώσεων τους ξεχωριστά. Ανυπομονούμε να ενώσουμε ξανά την βιομηχανία με το community από την επόμενη χρονιά.”

Η ESA έχει ήδη ανακοινώσει την ημερομηνία για την Ε3 2021 και θα γίνει στα μέσα Ιουνίου 2021.

 

Διαβάστε για την απουσία της Sony από την Ε3 2020 και συζητήστε για την E3 2020 στο παρακατω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 12/03/2020 00:00
Λογικά το live stream θα γίνει στην πλατφόρμα Mixer, λέω εγώ τώρα.
Notification