Η Αμερική έκανε μήνυση στη Google για μονοπωλιακές πρακτικές

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Αμερική έκανε μήνυση στη Google για μονοπωλιακές πρακτικές

Η Αμερική έκανε μήνυση στη Google για μονοπωλιακές πρακτικές

Αφορούν την μηχανή αναζήτησής της.

Μηνύσεων...συνέχεια στην Αμερική, καθώς μετά από την μήνυση της Epic Games στην Apple, τώρα η κυβέρνηση της χώρας κάνει μήνυση στη Google με τις κατηγορίες ότι εφαρμόζει πρακτικές μονοπωλίου, οι οποίες θα οδηγήσουν σε πολύ σοβαρές συνέπειες.

Το Justice Department της Αμερικανικής κυβέρνησης, κατέθεσε αγωγή 57 σελίδων στο δικαστήριο της Ουάσινγκτον, κατηγορώντας την Google ότι εφαρμόζει τακτικές μονοπωλίου, σε μια προσπάθειά της να προστατέψει τις αναζητήσεις στο Internet.

Η αγωγή αναφέρει: "Για πολλά χρόνια η Google εφάρμοζε τακτικές κατά του ανταγωνισμού για να επεκτείνει το μονοπώλιό της στις αγορές των υπηρεσιών αναζήτησης και της διαφήμισης που βασίζεται στην αναζήτηση, αλλά και στη διαφήμιση κειμένου στις απλές αναζητήσεις. Οι τακτικές αυτές την βοήθησαν να χτίσει την αυτοκρατορία της". Η Alphabet, μαμά εταιρεία της Google, κοστολογείται για πάνω από ένα τρις δολάρια. Σύμφωνα με το New York Times, η Google έχει αντιμετωπίσει διάφορες τέτοιες αγωγές για μονοπωλιακές τακτικές στην Ευρώπη. Τους τελευταίους μήνες όμως, ο δικηγόρος General William Barr πίεσε τους εισαγγελείς να ανακοινώσουν την αγωγή αυτή πριν τις προεδρικές εκλογές στην Αμερική που γίνονται σε δύο εβδομάδες. 

Οι ΗΠΑ έχουν την άποψη περί μονοπωλίου για τις Facebook, Amazon, Apple και Google. Άραγε θα ακολουθήσουν μηνύσεις και προς τις άλλες τρεις εταιρείες; 

Διαβάστε περισσότερα για την διαμάχη της Epic Games εναντίον Apple και Google και συζητήστε για την Google στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/10/2020 08:21
Και δεν είναι μόνο η google που το κάνει αυτό προφανώς.
Notification