Πρόστιμο και προσωρινό ban σε επαγγελματία παίκτη του League of Legends

Hot
Ερμής Δερβίσης
Πρόστιμο και προσωρινό ban σε επαγγελματία παίκτη του League of Legends

Πρόστιμο και προσωρινό ban σε επαγγελματία παίκτη του League of Legends

Μετά από ρατσιστικό σχόλιο που έκανε σε stream.

Ο Kim “OnFleek” Jang-gyeom, επαγγελματίας παίκτης του League of Legends για το Sandbox Gaming τιμωρήθηκε με πρόστιμο και με αναστολή του λογαριασμού του για κακόβουλα σχόλια που είπε.

Σύμφωνα με αναφορές του Iven, ο Kim έκανε ρατσιστικά σχόλια κατά την διάρκεια ενός stream και όπως είπε η μεταφράστρια του ESPN, Ashley Kang, είπε ότι "ο καλός Κινέζος είναι ο νεκρός Κινέζος". Η Riot δήλωσε επίσημα: "Έχει επιβεβαιωθεί ότι ο OnFleek έκανε ένα ανάρμοστο σχόλιο εναντίων άλλου παίκτη, κατά την διάρκεια του stream του" και του υπέβαλε πρόστιμο ένα εκατομμύριο won της Νότιας Κορέας (896 δολάρια) και του έδωσε ban για τρία games. 
 
Η ομάδα του πήγε ακόμα πιο μακριά και του υπέβαλε πρόστιμο άλλα τρία εκατομμύρια won (2.687 δολάρια), ενώ του απαγόρευσε την συμμετοχή σε όλο τον πρώτο γύρο της σεζόν του 2021. Επιπλέον η ομάδα του απαιτεί να κάνει 30 ώρες κοινωνικής εργασίας. Η Sandbox Gaming δήλωσε: "Θα δείξουμε την σοβαρότητα και τον κίνδυνο που έχει η χρήση ρατσιστικών σχόλιων σε όλους τους παίκτες. Θα εξετάζουμε συχνά για μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο". 
 
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/11/2020 16:27
Τέτοιες συμπεριφορές θα πρέπει να τιμωρούνται άμεσα.
Notification