Παπούτσια Adidas Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
Παπούτσια Adidas Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Παπούτσια Adidas Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Τα Superstar στοιχίζουν 90 και 75 δολάρια αντίστοιχα.

Η Sony σε συνεργασία με την Adidas κυκλοφόρησαν μια έκδοση των Superstar, ίδια με αυτή που φοράει ο Miles Morales στο Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Οι δυο εταιρείες συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το special μοντέλο των Superstar που φοράει ο Morales στο εικονικό Manhattan και θα είναι διαθέσιμα και στην πραγματικότητα μέσω του επίσημου site της Adidas, για ενήλικες αλλά και παιδιά.

marvels spider man miles morales ps5 adidas 4

Tα παπούτσια είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που φοράει ο Morales στο Action, έχουν τα ίδια μαύρα και κόκκινα χρώματα της στολής του ήρωα και φέρουν και το logo του Spider-Man ψηλά στο πίσω μέρος της φτέρνας. Τα παπούτσια θα είναι διαθέσιμα από τις 19 Νοεμβρίου. Η τιμή για τα ενήλικα νούμερα θα είναι στα 90 δολάρια και για τα παιδικά, θα είναι στα 75 δολάρια.

To Marvel's Spider-Man: Miles Morales κυκλοφορεί για PS5 και PS4.

Διαβάστε για το bug του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales που μεταμορφώνει τον ήρωα σε τούβλο και συζητήστε γι΄ αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 18/11/2020 08:43
Δείχνουν πολύ όμορφα τα παπούτσια στο κόκκινο χρώμα με συνδιασμό μαύρου.
Notification