Η Criterion Games θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Battlefield 6

Η Criterion Games θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Battlefield 6

Η Criterion Games θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Battlefield 6

Με αποτέλεσμα την καθυστέρηση του επόμενου Need For Speed για ένα χρόνο.

H Electronic Arts θα καθυστερήσει το επόμενο, ακόμη χωρίς τίτλο, παιχνίδι της σειράς Need For Speed για ένα ακόμη χρόνο καθώς ζήτησε από την εταιρεία ανάπτυξής του, Criterion Games, να υποστηρίξει την EA DICE στην ανάπτυξη του Battlefield 6.

Σύμφωνα με το Polygon, η ΕΑ σχεδιάζει να καθυστερήσει το λανσάρισμα του επόμενου Need For Speed. Προς το παρόν, η εταιρεία ανάπτυξής του θα συμβάλλει στο Battlefield 6 το οποίο ακόμη στοχεύει να κυκλοφορήσει εντός της χρονιάς για PS5 και Xbox Series X/S. Στην συνέντευξη, η Laura Miele, chief studios officer της ΕΑ σημείωσε ότι για διάφορους λόγους που αφορούν την πανδημία, την εξαγορά της Codemasters από την ΕΑ και το λανσάρισμα ενός Racing μέσα στο τελευταίο δωδεκάμηνο, αποφασίστηκε η αλλαγή ως προς την Criterion Games. Ούτε το Battlefield 6 ούτε το επόμενο Need For Speed έχουν κάποιο πρόβλημα, τόνισε η Miele.

“Δεν υπάρχει περίπτωση να παίρναμε μια τέτοια απόφαση χωρίς να συμπεριλάβουμε την Criterion και να το συζητήσουμε πρώτα μαζί του και τι επίπτωση θα μπορούσε να έχει στο Battlefield. Εργάστηκαν στο Star Wars Battlefront, έχουν εργαστεί σε διάφορα Battlefields και έχουν μια στενή σχέση συνεργασίας με την DICE. Είμαι πραγματικά αισιόδοξη ότι αυτή θα είναι μια πολύ θετική νίκη για αυτούς” ανέφερε. Πράγματι, η Criterion Games ήταν υπεύθυνη για το Firestorm, το Battle Royale mode του Battlefield V.

Η Miele φαίνεται να σημειώνει ότι οι εργασιακές συνθήκες λόγω πανδημίας έχουν δυσκολέψει την DICE και το βοηθητικό προσωπικό ανάπτυξης από μια άλλη έμπειρη εταιρεία πιθανά θα συμβάλλει ώστε η ομάδα να μπορεί να προλάβει τις προθεσμίες και να φτιάξει αυτό που έχει κατά νου η ΕΑ. Στην προσπάθεια έχει επιστρατευτεί επίσης η EA Los Angeles, η οποία κυρίως έχει αναλάβει το κομμάτι του live service.

“To Battlefield βγαίνει καταπληκτικό, η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά και πιέστηκαν πολύ πέρυσι και ναι, δουλεύαμε από το σπίτι. Και είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να αναπτύξεις games από το σπίτι και η ομάδα της EA DICE είναι λίγο κουρασμένη” είπε η Miele. Η Electronic Arts επιμένει ότι το Need For Speed θα επιστρέψει μόλις ο κύριος όγκος του Battlefield 6 θα έχει ολοκληρωθεί. Όσον αφορά τους χρόνους, το Polygon αναφέρει ότι η ΕΑ είπε στους επενδυτές της ότι τόσο το Need for Speed όσο και το Battlefield 6 θα κυκλοφορήσουν για PS5 και Xbox Series X/S μέχρι τον Μάρτιο του 2022. Προς το παρόν όμως, η ΕΑ εστιάζει στο επόμενο παιχνίδι της σειράς Battlefield.

Το νέο Battlefield θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε τα reviews όλων των Battlefield και συζητήστε για το νέο παιχνίδι της σειράς στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 18:04
Ας ελπίσουμε πως το νέο Battlefield 6 θα ξεχωρίσει ανάμεσα στους fps τίτλους.
Notification