Η Sony θα συνεργαστεί με τέσσερις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για την υποστήριξη του Black community

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony θα συνεργαστεί με τέσσερις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για την υποστήριξη του Black community

Η Sony θα συνεργαστεί με τέσσερις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για την υποστήριξη του Black community

Στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού των εργαζομένων.

Η Sony ανακοίνωσε μια σειρά συνεργασιών με τέσσερις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, οι οποίες έχουν ως απώτερο στόχο την "βελτίωση της πρόσβασης στην τεχνολογία και το gaming industry για το Black community".

Οι εταιρείες αυτές, όπως ανακοινώθηκαν σε ένα δημοσίευμα στο site της Sony, είναι οι Black Girls CODE, Black In Gaming, Gameheads και The Hidden Genius Project. Η Sony δεν έχει διευκρινίσει πως θα βοηθήσει τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, ωστόσο δέσμευσε ένα εκατομμύριο δολάρια τον Ιούνιο του 2020, με τα οποία είχε ανακοινώσει ότι θα "τερματίσει την συστηματική ανισότητα που υπάρχει", σε συνέχεια των γεγονότων δολοφονίας του George Flyod από αστυνομικό της Minneapolis.

Καθεμία από τις τέσσερις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις έχει τον ίδιο στόχο. Την αύξηση του αριθμού των μαύρων εργαζομένων στις αγορές του gaming και της τεχνολογίας. Η Black Girls CODE έχει επίσης στόχο στο να εντάξει στη βιομηχανία κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών που ανήκουν στο Black community. Σύμφωνα με έρευνα της Pew Research, στην Αμερική, οι λευκοί έφηβοι παίζουνgames σε ποσοστό 71%, ενώ οι μαύροι σε ποσοστό 83%.

Πέρα από την Sony, με αφορμή τα γεγονότα του #BlackLivesMatter, η Microsoft και η Nintendo έχουν επίσης βοηθήσει με δωρεές αντίστοιχες ΜΚΟ.

Δείτε ακόμη το PS4 theme Black Lives Matter που κυκλοφόρησε η Sony και την οθόνη Black Lives Matter που πρόσθεσε η EA στο FIFA 20 και το Apex Legends τον Ιούνιο του 2020. Συζητήστε περισσότερα για την Sony στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification