48 εκατομμύρια χρήστες του Steam χρησιμοποιούν χειριστήρια

48 εκατομμύρια χρήστες του Steam χρησιμοποιούν χειριστήρια

48 εκατομμύρια χρήστες του Steam χρησιμοποιούν χειριστήρια

Σύμφωνα με την Valve.

Σε μία πρόσφατη ανακοίνωσε σχετικά με τα Steamworks Tools, η Valve ανακοίνωσε ότι 48 εκατομμύρια χρήστες του Steam χρησιμοποιούν χειριστήρια.

Επίσης το 10% του καθημερινού gaming στην πλατφόρμα γίνεται με χειριστήρια. Συγκεκριμένα μόλις το 1% των RTS games παίζονται με χειριστήρια, το 70% των Sports και Fighting και το 90% των Racing και Skating. Στους Third-person τίτλους, όπως είναι τα Assassin’s Creed, το 40-50% παίζονται με χειριστήριο και σε First Person Shooters μόλις το 7-8%. Συνολικά οι παίκτες που χρησιμοποιούν χειριστήρια στο Steam έχουν διπλασιαστεί μέσα στα τελευταία δύο χρόνια.

Η Valve βοηθάει όλο και περισσότερο τους developers στο να μπορούν να τα games τους να υποστηρίζουν την χρήση των χειριστηρίων και δήλωσε: Σε γενικές γραμμές, σε πολλούς παίκτες αρέσει να χρησιμοποιούν χειριστήρια, πράγμα το οποίο έχει ξαφνιάσει αρκετό κόσμο, όπως και εμάς στην Valve. Σύμφωνα με την Valve το 24% των χρηστών αυτών χρησιμοποιεί χειριστήρια των PlayStation, το 68% των Xbox, 4% το Switch Pro Controller και 4% κάποιο άλλο.

Διαβάστε περισσότερα για το Steam controller και συζητήστε για το Steam στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification