Η Microsoft θα ξεκινήσει την παραγωγή μίνι ψυγείων σε σχήμα Xbox Series X

Hot
Η Microsoft θα ξεκινήσει την παραγωγή μίνι ψυγείων σε σχήμα Xbox Series X

Η Microsoft θα ξεκινήσει την παραγωγή μίνι ψυγείων σε σχήμα Xbox Series X

Επιμένει για άλλη μία φορά ότι θα κυκλοφορήσουν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/4/21] Ο επικεφαλής του μάρκετινγκ της Microsoft, Aaron Greenberg, ανακοίνωσε στο Twitter ότι αν ο κόσμος ψηφίσει και κερδίσει το Xbox σε μία ψηφοφορία, η Αμερικάνικη εταιρεία θα ξεκινήσει την παραγωγή μίνι ψυγείων σε σχήμα Xbox Series X.

Προς το παρών προηγείται το Xbox από την Skittles, όμως με μικρή διαφορά, δηλαδή με το 50.6% των ψήφων.

 

 

Η ιστορία με τα συγκεκριμένα ψυγεία ξεκίνησε όταν η Microsoft αποκάλυψε το πως θα είναι η κονσόλα Xbox Series X και ο κόσμος την σύγκρινε το σχήμα της ψυγεία. Η Microsoft μετά το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αφού δημιούργησε ένα πραγματικού μεγέθους ψυγείο με την εμφάνιση της κονσόλας της.

[UPDATE: 7/4/21 - To Xbox κέρδισε την ψηφοφορία και τα ψυγεία θα κατασκευαστούν] Το Xbox ξεπέρασε προϊόντα όπως Oreo, Doritos, Spotify, MTV και στον μεγάλο τελικό την Skittles, με αποτέλεσμα η Microsoft να ανακοινώσει επίσημα ότι θα προχωρήσει στην κατασκευή μίνι ψυγείων σε σχήμα Xbox Series X.

 

Ο επικεφαλής του μάρκετινγκ της Microsoft, Aaron Greenberg, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα με το παρακάτω Tweet: ““Ευχαριστούμε όλους όσους ψήφισαν, κρίθηκε στο νήμα κι ήταν δραματικό να το παρακολουθεί κανείς. Τώρα που το Xbox κέρδισε, κέρδισε, θα προχωρήσουμε με την υπόσχεσή μας να κατασκευάσουμε αυτά τα μίνι ψυγεία σε σχήμα Xbox Series X. Το πρώτο που θα βγει από την γραμμή παραγωγής θα είναι γεμάτο με games και θα αποσταλεί στους φίλους μας στην Skittles φυσικά!”

Η απορία πλέον είναι όχι το εάν αλλά το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή των ψυγείων, εάν αυτά θα είναι διαθέσιμα και εκτός Αμερικής και το ποιά θα είναι η τιμή τους. Όπως φαίνεται από τα ερωτήματα των χρηστών στο Twitter, υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά τους από ανθρώπους σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο. Η Microsoft έχει υποσχεθεί ότι μέσα στην χρονιά θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε και πώς θα είναι διαθέσιμα τα μίνι ψυγεία Xbox.

[UPDATE 2: 14/6/21 - Επιμένει για άλλη μία φορά ότι θα κυκλοφορήσουν] Ο Aaron Greenberg, Marketing Director του Xbox, δήλωσε στο Twitter ότι: "Επειδή η Microsoft δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα μίνι ψυγεία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσουν. Το μέλλον του Xbox δεν είναι ολοκληρωμένο, χωρίς ένα μίνι ψυγείο. Ελπίζουμε να μην είστε σε δύσκολη θέση για πολύ. Θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες όταν μπορέσουμε!"

Διαβάστε περισσότερα για τα ψυγεία Xbox Series X και συζητήστε για την κονσόλα της Microsoft στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification