Η Sony ανανέωσε το trademark του PlayStation Home

Hot
Η Sony ανανέωσε το trademark του PlayStation Home

Η Sony ανανέωσε το trademark του PlayStation Home

Εντοπίστηκε μία ακόμα ανανέωση μέσα στον Ιούλιο. [UPDATE] 

 [Αρχική Δημοσίευση: 24/4/21] Έχουν περάσει περισσότερα από έξι χρόνια από τότε που το PlayStation Home έκλεισε, όμως πρόσφατα η Sony ανανέωσε το trademark του.

Το PlayStation Home είχε κυκλοφορήσει για το PS3 και μπορούσατε να μπείτε online και να συναντήσετε διάφορους άλλους παίκτες και να κάνετε διάφορες δραστηριότητες μαζί. Έχουν περάσει χρόνια που το PlayStation Home έχει κλείσει, ωστόσο η Sony πρόσφατα ανανέωσε το trademark του PlayStation Home μέχρι τον Οκτώβριο 2028. Είναι αρκετά πιθανό η Sony να το έκανε αυτό για να εξασφαλίσει ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί αλλού, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τους fans από το να κάνουν διάφορες θεωρίες.

Πολλοί υπέθεσαν ότι η Sony ετοιμάζει μια βελτιωμένη έκδοση του PlayStation Home, ώστε να το κυκλοφορήσει μαζί με το επερχόμενο next-gen PSVR headset. Κάτι σαν ένα VR-chat που θα συνοδεύει το νέο VR headset και θα επιδεικνύει τις δυνατότητές του. Η Sony δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα μέχρι στιγμής.

[UPDATE: 26/7/21 – Το κατοχύρωσε ξανά μέσα στον Ιούλιο] Ο χρήστης του Reddit, Thorites, εντόπισε μία ακόμα ανανέωση του trademark του PlayStation Home, η οποία έγινε στις 21 Ιουλίου στην Ευρώπη.

Η ανανέωση ισχύει μέχρι την 1η Οκτωβρίου του 2028 και ανήκει στις κατηγορίες αγαθά και υπηρεσίες και computer game software. Η Sony δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωσε σχετικά με την επαναλειτουργία του PlayStation Home.

Διαβάστε περισσότερα για το next-gen PSVR headset και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification