Νομική διαμάχη της Blizzard για έναν σκύλο-καρτούν της Fox που λέγεται "Diablo"

New
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Νομική διαμάχη της Blizzard για έναν σκύλο-καρτούν της Fox που λέγεται "Diablo"

Νομική διαμάχη της Blizzard για έναν σκύλο-καρτούν της Fox που λέγεται "Diablo"

Η Fox αναμένεται να απαντήσει.

Το Αμερικανικό Γραφείο ευρεσιτεχνιών και εμπορικών σημάτων έχει δύο καταχωρήσεις για το όνομα "Diablo", μία από την Blizzard για την γνωστή σειρά RPG και μία από την Fox Media για έναν σκύλο-καρτούν.

Ο σκύλος εμφανίζεται στην animated σειρά HouseBroken. Φυσικά ο σκύλος ήρθε...πρόσφατα και έπεται του RPG Diablo, επομένως η Blizzard κινήθηκε νομικά. Η Fox Media θέλει να πουλήσει merchandize, όπως τροφή Diablo για σκύλους, μπολ για σκύλους και βαζάκια με τρόφιμα.

Οι δικηγόροι της Blizzard υπέβαλαν ένταση και διαφωνούν με την χρήση του όρου "Diablo", αναφέροντας λάθος ή εξαπάτηση προς τους καταναλωτές, κάτι που απαγορεύεται από την ομοσπονδιακή νομοθεσία εμπορικών σημάτων και ζητούν από το Γραφείο κατοχύρωσης ευρεσιτεχνιών και εμπορικών σημάτων να απορρίψει το σήμερα της Fox Media. Στην αναφορά της, η Blizzard αναφέρει ότι ετοιμάζει τα Diablo IV και Diablo Immortal, το οποίο μάλιστα αναφέρεται για εντός του 2021.

Η ένσταση της Blizzard κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα και οι δικηγόροι της Fox Media δεν έχουν ακόμη απαντήσει.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 16) 04/05/2021 01:14
Καλά κάνει η Blizzard. Υπήρχαν επίσης και διάφορα projects μέχρι και mobile games που παρουσιαζόντουσ αν σαν Diablo. Ένα είναι το Diablo :)
Notification