Επτά επικεφαλής της ανάπτυξης του Borderlands 3 αποχώρησαν από την Gearbox

Επτά επικεφαλής της ανάπτυξης του Borderlands 3 αποχώρησαν από την Gearbox

Επτά επικεφαλής της ανάπτυξης του Borderlands 3 αποχώρησαν από την Gearbox

Θα εργαστούν μαζί πάνω σε ένα indie project.

Επτά υπάλληλοι της Gearbox, οι οποίοι εργάστηκαν πάνω στο Borderlands 3 και σε άλλα projects, αποχώρησαν από την Αμερικάνικη εταιρεία ανάπτυξης, όπως επιβεβαίωσε και η ίδια η εταιρεία στο Axios.

Η λίστα αυτή αποτελείται από τον creative director Paul Sage, τον UX/game feel director Chris Strasz, τον lead character artist Kevin Penrod, τον senior producer Christopher Brock, τον lead mission designer Keith Schuler, τον art director Scott Kester και άλλο ένα μέλος της ομάδας το οποίο δεν κατονομάστηκε. Μερικά από τα ονόματα που αναφέρονται στην λίστα εργαζόντουσαν στην Gearbox για πάνω από μια δεκαετία.

Σύμφωνα με την αναφορά, όλοι όσοι αναφέρθηκαν παραπάνω εργαζόντουσαν πάνω σε ένα νέο μη-ανακοινωμένο project. Μερικοί στην εταιρεία ανάπτυξης, σύμφωνα με την αναφορά, χαίρονται που “φρέσκο αίμα” θα τους αντικαταστήσει σε αυτές τις leading θέσεις. O ιδρυτής της Gearbox, Randy Pitchford, δήλωσε ότι η συνεργασία τους τερματίστηκε με καλούς όρους και επισήμανε ότι οι αποχωρήσεις αυτές δεν θα επηρεάσουν την ανάπτυξη των games που ετοιμάζει η Gearbox.

Τέλος, όλα τα μέλη που αποχώρησαν από την Gearbox θα εργαστούν πάνω σε ένα indie project.

Διαβάστε το review του Borderlands 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification