Ρωσίδα αθλήτρια σκοποβολής κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες φορώντας μενταγιόν Witcher

Hot
Ρωσίδα αθλήτρια σκοποβολής κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες φορώντας μενταγιόν Witcher

Ρωσίδα αθλήτρια σκοποβολής κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες φορώντας μενταγιόν Witcher

Την υποδέχτηκαν με το Toss a coin to your Witcher. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/7/21] Η Vitalina Batsarashkina στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, φορούσε ένα μενταγιόν Witcher ενώ αγωνιζόταν στην σκοποβολή και κέρδισε χρυσό μετάλλιο.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια έχει συμμετάσχει ξανά σε διαγωνισμό φορώντας το διάσημο μενταγιόν του Geralt. H αθλήτρια φόρεσε ένα μενταγιόν Witcher και γυαλιά σκοποβολής με Witcher theme στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο.

Μια εικόνα από εκείνο το διαγωνισμό έκανε επίσης το γύρο του Twitter σήμερα, αρχικά για την εξαιρετικά χαλαρή στάση της Batsarashkina στη σκοποβολή. Ο χρήστης του Twitter @joedobner δήλωσε: "Όλα έχουν να κάνουν με την ψυχραιμία και τον έλεγχο. Όταν πυροβολείς με τόση ακρίβεια, ο χτύπος της καρδιάς σου ρίχνει το στόχο σου. Έτσι, στέκονται όσο πιο χαλαρά γίνεται και διατηρούν ωστόσο σταθερή στάση".

Ένα απόσπασμα από την πρώην ινδή σκοπεύτρια Suma Shirur στην ιστοσελίδα Olympics.com υποστηρίζει την στάση σώματος της αθλήτριας: "Αν πρέπει να ελέγξω την κίνηση, να κρατήσω το σώμα μου σταθερό, στο ίδιο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάζομαι μεγάλη μυϊκή αντοχή. Αυτό χρειάζεται πολλή δύναμη. Γι' αυτό, πρέπει να έχεις καλή φυσική κατάσταση".

[UPDATE: 7/8/21 - Υποδοχή με το Toss a coin to your Witcher] Η Vitalina Batsarashkina επέστρεψε και η υποδοχή που της έκαναν οι άνθρωποί της στο σπίτι ήταν με το τραγούδι "Toss a coin to your Witcher", σύμφωνα με το PC Gamer

Το τραγούδι έπαιξε στη Ρωσική γλώσσα από χορωδία, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε για τη νέα animated σειρά The Witcher: Nightmare of the Wolf και συζητήστε για το Witcher στο αντίστοιχο forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification