Έρευνα για το Fortnite αναφέρει πιθανές συνεργασίες

Έρευνα για το Fortnite αναφέρει πιθανές συνεργασίες

Έρευνα για το Fortnite αναφέρει πιθανές συνεργασίες

The Last Of Us, Dragon Ball Z και περισσότερο περιεχόμενο για το Walking Dead.

Έρευνα που διέρρευσε για το Fortnite αναφέρει πιθανές συνεργασίες.

Το Fortnite ορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τις τεράστιες συνεργασίες του. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει το παιχνίδι να προσελκύει ήρωες και κακούς από τη Marvel, τη DC και το Star Wars, μερικούς από τους μεγαλύτερους streamers του κόσμου, μουσικούς, αθλητές και πολλά άλλα. Τα περιεχόμενα μιας νέας έρευνας του Fortnite που διεξήγαγε η Epic Games υποδηλώνουν ότι μπορεί να υπάρξουν πολλά περισσότερα ακόμα.

Η έρευνα, που μοιράστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο από τον χρήστη στο Twitter ShiinaBR, ζήτησε τη γνώμη των ερωτηθέντων για ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και ιδιοτήτων, από διασημότητες της πραγματικής ζωής μέχρι αγαπημένους φανταστικούς χαρακτήρες και IP. Η έρευνα αναφέρει κάποια cosmetics που έχουν ήδη εμφανιστεί στο Fortnite από franchises όπως η Lara Croft, ο Daredevil και το Rocket League που ανήκει στην Epic, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στον τίτλο και σίγουρα θα ενθουσιάσουν διαφορετικά fandoms.

 

 

Κάποια από αυτά τα έχουμε ξανακούσει χάρη στα έγγραφα της Epic έναντι της Apple, όπως το Naruto, ενώ άλλα, όπως το Breaking Bad, δεν έχουν αναφερθεί ποτέ μέχρι τώρα. Κάποια από αυτά θα εμφανιστούν στο Fortnite στην πορεία, αν και αυτό το χρονοδιάγραμμα είναι απρόβλεπτο δεδομένης της συνεχιζόμενης τεράστιας δημοτικότητας του παιχνιδιού.

 

 

Η Hypex, αποκάλυψε πρόσφατα τη δημιουργία ενός νέου ανεμοπλάνου βασισμένου στο The Walking Dead, το οποίο λέγεται ότι αποτελεί μέρος ενός επερχόμενου δεύτερου κύματος συνεργασίας με το AMC, ενώ η σειρά ξεκινά την παρατεταμένη τελευταία σεζόν του τον Αύγουστο. Πέρυσι, ο Daryl Dixon και η Michonne προστέθηκαν στο Fortnite.

Διαβάστε για τον υπουργό της Ινδονησίας που ζήτησε να απαγορευτεί το Fortnite στη χώρα λόγω ενός χάρτη με έναν ισλαμικό ιερό χώρο και συζητήστε για το Fortnite στο αντίστοιχo forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification