Η Sony ετοιμάζει ένα νέο Twisted Metal σύμφωνα με φήμες

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony ετοιμάζει ένα νέο Twisted Metal σύμφωνα με φήμες

Η Sony ετοιμάζει ένα νέο Twisted Metal σύμφωνα με φήμες

Θα αναπτυχθεί από τους developers του Horizon VR. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 9/9/21] Σύμφωνα με φήμες από το Video Games Chronicle και το Giant Bomb, η Sony ετοιμάζει ένα νέο Twisted Metal.

Η νέα έκδοση αναπτύσσεται παράλληλα με την τηλεοπτική σειρά Twisted Metal, που έρχεται από τους συγγραφείς του Deadpool. Το VGC αναφέρει ότι το νέο παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Δυστυχώς  ο David Jaffe, δημιουργός του Twisted Metal, ο οποίος δεν εργάζεται από την Sony, δεν συμμετέχει στο project. Ο ίδιος με την ομάδα του Eat Sleep Play (σ.σ. η οποία τώρα έχει κλείσει) είχαν αναπτύξει το 2012 το Twisted Metal Reboot.

Το PlayStation Showcase θα προβληθεί απόψε στις 23:00, επομένως ελπίζουμε τότε να μάθουμε περισσότερα.

[UPDATE: 30/9/21 – Η Lucid Games θα αναπτύξει τον τίτλο σύμφωνα με φήμες] Η Lucid Games, σύμφωνα με το site Gamespot, έχει αναλάβει τη σειρά Twisted Metal και εργάζεται για την αναβίωση της σειράς με ένα νέο τίτλο. Η πρώιμη ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ήδη ξεκινήσει στο στούντιο που εδρεύει στο Λίβερπουλ στο Ηνωμένο Βασίλειο. H επόμενη προσθήκη του Twisted Metal θα βασίζεται σε ένα μοντέλο free-to-play.

Ο προηγούμενος τίτλος του στούντιο, Destruction All-Stars, έγινε προσφορά του PlayStation Plus. Το Destruction All-Stars είχε αρχικά προγραμματιστεί ως τίτλος για το PlayStation 5 ωστόσο καθυστέρησε για τον Φεβρουάριο του 2021 και άλλαξε για να είναι ένα δωρεάν τίτλος του PlayStation Plus κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Όσοι είχαν ήδη προπαραγγείλει το παιχνίδι είχαν τη δυνατότητα για επιστροφή χρημάτων.

[UPDATE 2: 4/10/21 - Θα είναι free-to-play σύμφωνα με φήμες] Το Twisted Metal θα κυκλοφορήσει το 2023 και θα είναι free-to-play, σύμφωνα με φήμες. Μάλιστα αναμένεται να συμπέσει με την τηλεοπτική σειρά Twisted Metal.

Η νέα φήμη κάνει λόγο για "Free-to-play με εκτενές live service". Ενδέχεται να δούμε για παράδειγμα Battle Passes και μικροσυναλλαγές

[UPDATE 3: 10/1/22 - Δεν θα αναπτυχθεί από τους developers του Destruction All-Stars] Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Lucid Games δεν θα αναπτύξει το νέο Twisted Metal. Η εταιρεία ανάπτυξης του Destruction All-Stars δεν είναι πλέον αρμόδια για το παιχνίδι, καθώς η Sony ανέθεσε το project σε άλλη εταιρεία.

[UPDATE 4: 13/1/22 -  Θα αναπτυχθεί από την Firesprite Games] Τελικά η εταιρεία ανάπτυξης που θα αναλάβει το νέο Twisted Metal είναι η Firesprite Games. Η εταιρεία απέκτησε πρόσφατα τον Matt Southern, director της σειράς Motorstorm.

Ωστόσο, στο βιογραφικό της η Firesprite έχει τα The Persistence, τα PlayRoom games του PlayStation και το επερχόμενο Horizon Call of the Mountain για το PlayStation VR 2. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον το Twisted Metal θα κυκλοφορήσει μετά το Horizon Call of the Mountain.

Διαβάστε το review του Twisted Metal και συζητήστε για το φημολογούμενο Twisted Metal στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification