Gas Station Simulator

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Gas Station Simulator

Gas Station Simulator

Διαχειριστείτε το δικό σας...βενζινάδικο!

Η εταιρεία ανάπτυξης DRAGO entertainment δημιούργησε αυτή την εβδομάδα το Gas Station Simulator, το οποίο κυκλοφόρησε για PC μέσω του Steam.

Το εν λόγω Simulation σας επιτρέπει να χτίσετε το δικό σας βενζινάδικο σε εθνική οδό. Αγοράζετε τον χώρο ενός παλιού βενζινάδικου, βάφετε τους τοίχους, διακοσμείτε το μέρος όπως θέλετε, επισκευάσετε τον εξοπλισμό και πιάνετε δουλειά.

Μπορείτε να επεκταθείτε και πέρα από βενζίνη να προσφέρετε επιπλέον υπηρεσίες, όπως τουαλέτες, πλύσιμο αυτοκινήτων, τρόφιμα, ακόμα και επισκευές αυτοκινήτων. Υπάρχει μια ευρεία γκάμα από customizations, ενώ θα πρέπει με τους υπαλλήλους σας να διαχειριστείτε όπως πρέπει τις ώρες αιχμής κατά την διάρκεια της ημέρας. Ταυτόχρονα θα πρέπει να ελέγχετε το stock σας για ννα μην ξεμείνετε από προμήθειες, αλλιώς θα χάνετε πελάτες. Καλά εννοείται ότι θα πρέπει πάντοτε να έχετε βενζίνη αλλιώς θα χάνετε και τα περισσότερα χρήματα.

Το παιχνίδι χρειάζεται PC με μόλις 4GB RAM.

Αποκτήστε Steam key το Gas Station Simulator.

Με εκπτωτικό κωδικό GameWorld στο checkout.

Συζητήστε περισσότερα για το Gas Station Simulator στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.