Η Capcom θέλει τα PC να είναι η βασική της πλατφόρμα που θα αναπτύσσει τα games

Η Capcom θέλει τα PC να είναι η βασική της πλατφόρμα που θα αναπτύσσει τα games

Η Capcom θέλει τα PC να είναι η βασική της πλατφόρμα που θα αναπτύσσει τα games

Στοχεύει να κάνει το 50% των πωλήσεών της εκεί.

Ο γενικός διευθυντής της Capcom δήλωσε ότι θέλει να εστιάσει περισσότερα στα PC, σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά.

Η Capcom στοχεύει στο να κάνει το 50% των πωλήσεών της στα PC και το 50% στις κονσόλες μέχρι το 2022 ή το 2023. Ο γενικός διευθυντής Haruhiro Tsujimoto έκανε κάποια σχόλια στο Ιαπωνικό Nikkei κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show. Επίσης, η Capcom ανακοίνωσε ότι το Monster Hunter Rise, που προηγουμένως ήταν Switch exclusive, θα κυκλοφορήσει για PC τον Ιανουάριο. Παρά το γεγονός ότι αρκετά games της Capcom έχουν κυκλοφορήσει στα PC μετά από την κυκλοφορίας τους στις κονσόλες, μερικά πιο πρόσφατα όπως τα Resident Evil Village και Devil May Cry 5 κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα σε όλες τις πλατφόρμες.

Στην απόφαση της Capcom να εστιάσει στα PC σημαντικό ρόλο παίζουν οι πωλήσεις ρεκόρ που κατέγραψε πρόσφατα. Η σειρά Resident Evil έγινε η πρώτη σειρά της Capcom που κατάφερε να ξεπεράσεις τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις. Σύμφωνα με τις ειδήσεις για επενδυτές της Capcom, το Monster Hunter World έχει πουλήσεις 17,3 εκατομμύρια αντίτυπα, το Resident Evil 7 έχει πουλήσει 9,8 εκατομμύρια αντίτυπα και το Monster Hunter World: Iceborne έχει πουλήσει 8,2 εκατομμύρια αντίτυπα. Αυτά τα νούμερα αναφέρονται σε cross-platform πωλήσεις, όμως σύμφωνα με διαρροή οι πωλήσεις του Monster Hunter World στα PC ήταν περισσότερες από ότι στις κονσόλες.

Διαβάστε ακόμα για τις κατηγορίες περί κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων από την Capcom και συζητήστε για την Capcom στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification