Ο developer του Choo-Choo Charles είναι 20 ετών

Hot
Ο developer του Choo-Choo Charles είναι 20 ετών

Ο developer του Choo-Choo Charles είναι 20 ετών

Αναπτύσσει το παιχνίδι μόνος του.

Το Choo-Choo Charles αποκαλύφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών gamers.

Σε μια συνέντευξή του, ο developer του Choo-Choo Charles, Gavin Eisenbeisz, μίλησε για το gameplay του Choo-Choo Charles, καθώς και την ανάπτυξη αυτού του ιδιαίτερου Horror. Το Choo-Choo Charles έχει έναν μεγάλο και ανοιχτό κόσμο για εξερεύνηση. Θα μπορείτε να πηγαίνετε μέσα σε δάση, σε παραλίες και σε βουνά, καθώς και σε χωριά στα οποία θα κατοικούν NPCs. Καθώς κάνετε όλα αυτά όμως, θα σας κυνηγάει ο Charles και στην αρχή θα μπορείτε μόνο να τον αποφύγετε ή να τον αποκρούσετε.

Ειδικότερα, ο Eisenbeisz δήλωσε τα εξής: “Η ιδέα μου είναι, ξέρεις, κάθε πέντε ή 10 λεπτά, ο Charles να βγαίνει για κυνήγι και να προσπαθεί να σας πιάσει. Επομένως, ο στόχος σας εκείνη την στιγμή είναι να τον τρομάξετε ή να του ξεφύγετε.” Σιγά σιγά θα βρίσκετε πόρους και θα μπορείτε να κάνετε αναβαθμίσεις στο τρένο σας. Έτσι κάποια στιγμή, θα μπορείτε να προκαλέσετε τον Charles σε μια τελική μονομαχία και να τον σκοτώσετε.

Ο Eisenbeisz είναι μόλις 20 χρονών και είναι αυτοδίδακτος, ενώ αναπτύσσει εντελώς μόνος του το Choo-Choo Charles. Ο Eisenbeisz δήλωσε τα εξής: “Ξεκίνησα να αναπτύσσω game πριν από οκτώ χρόνια, όταν ήμουν 12. Ξεκίνησα χρησιμοποιώντας το Blender και πραγματικά αγάπησα όλη την διαδικασία. Έκτοτε αναπτύσσω games.” Αργότερα, ο Eisenbeisz άλλαξε μηχανή γραφικών και άρχισε να χρησιμοποιεί την Unreal Engine, με την οποία αναπτύσσει και το Choo-Choo Charles. Ο Eisenbeisz ξεκίνησε να κάνει publish τα games του από όταν ήταν έτοιμα, πρώτα σε κινητά, μετά στο Itch.io και αργότερα στο Steam με το Steam Greenlight.

 

 

Μέχρι στιγμής, η Two Star Games έχει κυκλοφορήσει δυο games του Eisenbeisz, τα My Beautiful Paper Smile και ένα Horror ζωγραφισμένο στο χέρι, το οποίο είναι σε Early Access. Ο Eisenbeisz έκανε όλα τις εικονογραφήσεις μόνος του. Ακόμα, ο Eisenbeisz δημιούργησε όλα τα 3D textures για το Choo-Choo Charles. Ο Eisenbeisz δήλωσε ότι το μόνο πράγμα που τον τρομάζει είναι το έντονο gore και για αυτό δεν εμφανίζεται πολύ έντονα στο Choo-Choo Charles. Τέλος, ο νεαρός developer επιβεβαίωσε ότι η ανάπτυξη του Choo-Choo Charles είναι ακόμα στις αρχές και στοχεύει να το κυκλοφορήσει το 2022 και δήλωσε ότι του αρέσει να δουλεύει μόνος, επομένως δεν θα προσλάβει άτομα για να τον βοηθήσουν στην ανάπτυξη του Choo-Choo Charles.

Διαβάστε περισσότερα για το Choo-Choo Charles και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification