Η streamer Valkyrae έβγαλε κρέμα που λέει ότι προστατεύει από την μπλε ακτινοβολία

Hot
Η streamer Valkyrae έβγαλε κρέμα που λέει ότι προστατεύει από την μπλε ακτινοβολία

Η streamer Valkyrae έβγαλε κρέμα που λέει ότι προστατεύει από την μπλε ακτινοβολία

Valkyrae: "Ήμουν και εγώ μπερδεμένη όταν είδα την ιστοσελίδα". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/10/21] Η δημοφιλής streamer Valkyrae δέχθηκε έντονη κριτική μετά το λανσάρισμα της σειράς καλλυντικών για gamers που δημιούργησε.

Η σειρά καλλυντικών της Valkyrae κυκλοφόρησε στις 19 Οκτωβρίου και μπορεί να προστατεύσει τους χρήστες από την “μόλυνση του μπλε φωτός” που εκπέμπεται από τις ψηφιακές οθόνες. Ωστόσο, πολλοί της άσκησαν κριτική για την δημιουργία καλλυντικών που “μπολοκάρουν” το μπλε φως, καθώς αρκετές έρευνες σχετικά με αυτό έχουν αποδείξει ότι έχει σχεδόν μηδαμινή επίδραση στο ανθρώπινο δέρμα. Ο Dr. Ludger Kolbe, επικεφαλής επιστήμονας της φωτοβιολογίας στο Beiersdorf, σε μια έρευνά του αναφέρει ότι “το ποσό του τεχνητού μπλε φωτός που εκπέμπεται κατά την διάρκεια της χρήσης ηλεκτρονικών συσκευών ούτε που πλησιάζει το ποσό που χρειάζεται για να βλάψει το δέρμα και σχετικά με τις εκπομπές μπλε φωτός από τον ήλιο, το τεχνητό μπλε φως πρακτικά είναι μη ανιχνεύσιμο.”

Η σειρά καλλυντικών RFLCT έχει από ενυδατικές μέχρι lip balm που περιέχουν το συστατικό “Blue Light Prevention Factor” της εταιρείας, που υπόσχεται ότι “ενισχύει την άμυνα του δέρματός σας έναντι του μπλε φωτός. Το BLPF είναι γεμάτο με βιταμίνες και πολυφαινόλες και πολεμάει την καταστροφή των κυττάρων λόγω του μπλε φωτός. Είναι μια σειρά καλλυντικών για όλους όσους χρησιμοποιούν οθόνες.”

 

 

Στην ιστοσελίδα του RFLCT αναφέρεται ότι το μπλε φως “μπορεί να καταστρέψει το δέρμα και τα μάτια σας με τον χρόνο”. Επιπροσθέτως, οι κανόνες στην ιστοσελίδα του εν λόγω προϊόντος αναφέρουν ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα των πληροφοριών ή των ισχυρισμών που αναφέρονται. Την ημέρα που η εν λόγω σειρά καλλυντικών κυκλοφόρησε, η Valkyrae δημοσίευσε το παρακάτω tweet:

 

 

Αρκετοί fans της δήλωσαν χαρούμενοι για την κυκλοφορία της δικής της σειράς καλλυντικών, ωστόσο άλλοι θεώρησαν ανεύθυνο από μέρους της να κάνει τέτοιους ισχυρισμούς σχετικά με το μπλε φως, ενώ έχει τόσους νεαρούς fans.

[UPDATE: 22/10/21 - Η Valkyrae απαντά στις έντονες κριτικές] Μετά από δύο ημέρες έντονης κριτικής για την σειρά καλλυντικών της για gamers, η Valkyrae δημοσίευσε την απάντησή της στο Twitter.

Η δημοσίευση της streamer Valkyrae ανέφερε τα εξής: “Περίμενα να μιλήσω και να κάνω livestream αφότου επιβεβαιωθώ ότι οι λεπτομέρειες έχουν ανανεωθεί στην ιστοσελίδα του RFLCT. Ακόμα, θα ήθελα να πω ότι καταλαβαίνω όλο αυτό το hate, τις αμφιβολίες και την κριτική που δέχομαι και καταλαβαίνω είναι δικαιολογημένα. Και εγώ η ίδια ήμουν μπερδεμένη όταν είδα την ιστοσελίδα και δεν υπήρχαν πουθενά links για τις έρευνες και τα εργαστήρια που τις διεξήγαγαν. Είναι πολύ μπερδευτικό και υπάρχει μεγάλη έλλειψη πληροφοριών, όμως αυτή την στιγμή τα προσθέτουν όλα. Μετά την προσθήκη όλων των απαραίτητων λεπτομερειών, θα ξεκινήσω το livestream και θα απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας.”

 

 

Διαβάστε για την ομάδα esports της Valkyrae και συζητήστε για συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification