Η CD Projekt Red εξαγόρασε την The Molasses Flood

Η CD Projekt Red εξαγόρασε την The Molasses Flood

Η CD Projekt Red εξαγόρασε την The Molasses Flood

Θα αναπτύξουν ένα "φιλόδοξο" νέο game.

Η CD Projekt Red, εταιρεία ανάπτυξης των The Witcher και Cyberpunk 2077, εξαγόρασε την The Molasses Flood, εταιρεία ανάπτυξης των The Flame in the Flood και Drake Hollow.

Η The Molasses Flood είχε ιδρυθεί το 2014 από βετεράνους που είχαν εργαστεί πάνω στα Bioshock, Halo, Guitar Hero και Rock Band. Ο διευθύνων σύμβουλος της CD Projekt Red, Adam Kicinski, δήλωσε ότι η εξαγορά της The Molasses Flood θα “προσφέρει πολύ ταλέντο και αποφασιστικότητα” στην εταιρεία. Η ομάδα της The Molasses Flood θα εργαστεί πάνω σε ένα νέο “φιλόδοξο” game που θα λαμβάνει χώρα σε ένα ήδη υπάρχον σύμπαν της CD Projekt Red, ωστόσο δεν δημοσιεύθηκαν περαιτέρω πληροφορίες. Ενδεχομένως να αφορά κάποιο νέο The Witcher ή Cyberpunk.

 

 

Ο επικεφαλής της The Molasses Flood, Forrest Dowling, πρόσθεσε τα εξής: “Όταν μας προσέγγισε η CD Projekt Red με το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε, είδαμε μια τεράστια ευκαιρία να διευρύνουμε την απήχησή μας μέσω της συνεργασίας με μια εταιρεία που πραγματικά αγαπάμε, ώστε να δημιουργήσουμε games που αγαπάμε.” Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η The Molasses Flood θα διατηρήσει την ανεξαρτησία και την αυτονομία της, ωστόσο θα συνεργάζεται “στενά” με την CD Projekt Red. Δεν δημοσιεύθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την εξαγορά.

Διαβάστε το review του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification