Το Twitch αποκτά νέες κατηγορίες για τα streams με ζώα

Το Twitch αποκτά νέες κατηγορίες για τα streams με ζώα

Το Twitch αποκτά νέες κατηγορίες για τα streams με ζώα

Έρχονται οι κατηγορίες των Animals, Aquariums και Zoos.

Το Twitch αποκτά τις νέες κατηγορίες Animals, Aquariums και Zoos για τα streams με ζώα.

Αυτός ο τύπος περιεχομένου ήταν δημοφιλής στην πλατφόρμα για αρκετό καιρό, αλλά διέθετε πολλές κατηγορίες. Τώρα είναι όλα σε ένα μέρος. Όπως λέει το Twitch, “είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να αναβαθμίσουμε τη σημασία των περιβαλλοντικών και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αυτά τα πλάσματα”.

 

 

Στο πλαίσιο της αλλαγής αυτής, το Twitch συνεργάζεται με ζωολογικούς κήπους, ενυδρεία και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να υποστηρίξουν τη ασφάλεια των ζώων. Αυτός ο τύπος περιεχομένου είναι επίσης απίστευτα δημοφιλής στο YouTube, επομένως, το να υπάρχουν όλα τα streams ζώων σε μια κατηγορία έχει και επιχειρηματικό νόημα, καθώς ξεχωρίζουν από τα streams που αφορούν το gaming . Για να γιορτάσει τη νέα κατηγορία, το Twitch εγκαινιάζει το Animal Week. Έτσι ένας αριθμός καναλιών που εργάζονται για τη προστασία των ζώων θα γίνονται highlight, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε κουνελάκια, πάπιες, μέλισσες, χελώνες και άλλα. Υπάρχουν επίσης νέα hype train emote για να ξεκλειδώσετε σε όλα τα κανάλια, για όσους εγγράφονται ή προσφέρουν Bits. Δείτε τα παρακάτω:

animal week emotes

Διαβάστε για το Twitch που θα επιτρέπει στους viewers να πληρώνουν για να διαφημίσουν το αγαπημένο τους κανάλι. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification