Φήμη: H Weta ετοιμάζει ένα Lord of the Rings game

Φήμη: H Weta ετοιμάζει ένα Lord of the Rings game

Φήμη: H Weta ετοιμάζει ένα Lord of the Rings game

H εταιρεία αγοράστηκε από την Unity για 1,6 δισεκατομμυρίων δολάρια.

H Weta Workshop, υπεύθυνη για τα εφέ και τα σκηνικά στις ταινίες "Lord of the Rings", "Avatar" και "Shang-Chi", αποκάλυψε ότι εργάζεται σε μια "σημαντική παγκόσμια IP".

Μια αγγελία εργασίας, όπως αναφέρθηκε στο GameSpot, για έναν ρόλο παραγωγού στο τμήμα games της Weta Workshop εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και σύμφωνα με το κείμενο της αγγελίας, το στούντιο εργάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα παιχνίδι που αντλεί από "μια απίστευτα πλούσια και εμπνευσμένη άδεια". H αγγελία της Weta Workshop αναφέρει:"Ψάχνουμε για έναν παραγωγό που θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε πρωτοποριακά παιχνίδια. Η επόμενη κυκλοφορία μας για PC είναι μια απίστευτα πλούσια και εμπνευσμένη άδεια που θα γεμίσει με ευχαρίστηση τους οπαδούς και τους παίκτες σε όλο τον κόσμο. Ακούγεται ενδιαφέρον;".

Η θέση εργασίας βρίσκεται στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας, όπου το στούντιο ιδρύθηκε το 2012. O επιτυχημένος υποψήφιος παραγωγός games, παρά την παραπάνω διατύπωση που αναφέρει μόνο μια κυκλοφορία για PC, θα "βοηθήσει τη Weta να παραδώσει το επόμενο project για PC και κονσόλες με μια σημαντική παγκόσμια IP που είναι πολύ κοντά στην καρδιά της". Η Weta δεν έχει ανακοινώσει ακόμη δημόσια το έργο, αυτή η αγγελία εργασίας είναι μέχρι στιγμής το μόνο που έχουμε να βασιστούμε. Η Amazon δουλεύει πάνω σε μια σειρά Lord of the Rings για το Amazon Prime, και σύμφωνα με το site Gamespot, θα μπορούσε το νέο project να είναι ένα game του "Lord of the Rings". H Unity, μόλις πριν από δύο εβδομάδες, αγόρασε το στούντιο VFX του Peter Jackson (Weta Digital) για το ποσό των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε για το αγαλματίδιο Lara Croft από την Weta Workshop με κόστος 700 ευρώ και συζητήστε για το Lord of the Rings ΜΜΟ στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification