Οι cheaters στο Warzone άρχισαν να χρησιμοποιούν ιπτάμενα αυτοκίνητα

Οι cheaters στο Warzone άρχισαν να χρησιμοποιούν ιπτάμενα αυτοκίνητα

Οι cheaters στο Warzone άρχισαν να χρησιμοποιούν ιπτάμενα αυτοκίνητα

Ορισμένοι αστοχούν σκόπιμα και παρακάμπτουν την μείωση τoυ damage.

Οι cheaters του Warzone πετάνε γύρω από την Caldera και το Rebirth Island με ιπτάμενα αυτοκίνητα.

Κάποια βίντεο στο Reddit του Warzone εμφανίζουν τα οχήματα να απογειώνονται κυριολεκτικά και να πετούν πάνω από τις στέγες. Τα μέτρα των stealth damage nerfs σε cheaters με aimbots φαίνεται να προκάλεσαν την αντίδραση τους καθώς πλέον ετοιμάζονται για απογείωση μόλις φάνηκε ότι τα τυπικά τους exploits δεν θα τα κατάφερναν πια. Ένα βίντεο στο Reddit του Warzone δείχνει ένα ζευγάρι cheaters να εκτοξέυεται στον ουρανό καθώς ο ένας, ο οδηγός, μεταφέρει το δίδυμο ψηλά πάνω από τη γραμμή των δέντρων στην Καλντέρα. Ο άλλος παίκτης, χρησιμοποιώντας ένα τουφέκι και ένα aimbot, στη συνέχεια προχωράει στην εξόντωση των παικτών που βρίσκονται από κάτω.

Oι cheaters με την χρήση του marksman τουφεκιού και ενώ χάνουν σκόπιμα ένα μέρος των βολών τους, παρακάμπτουν την προαναφερθείσα μείωση τoυ damage, η οποία καθορίζει αν ένας παίκτης είναι cheater με βάση τη συνολική του ακρίβεια. Τα ιπτάμενα αυτοκίνητα με παίκτες στον ουρανό που μπορούν εύκολα να κυριαρχήσουν στο lobby από ψηλά, είναι ένα ακόμα πρόβλημα όπου πρέπει και πάλι να αντιμετωπισθεί από την εταιρεία ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα anti-cheat Ricochet.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Ψάχνετε συμπαίκτες στο Call of Duty: Warzone; Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξετε IDs με τα υπόλοιπα μέλη του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification