Οι χώρες που ενέκριναν την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι χώρες που ενέκριναν την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

Οι χώρες που ενέκριναν την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

Εγκρίθηκε και στη Νότια Αφρική. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/10/22] Οι πρώτες ρυθμιστικές αρχές χωρών εγκρίνουν την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft.

Η αρχή έγινε με την Σαουδική Αραβία και η συνέχεια με την Βραζιλία, η οποία ενέκρινε την εξαγορά "χωρίς περιορισμούς". Εν τω μεταξύ, η Μ. Βρετανία θα πάρει οριστική απόφαση την 1η Μαρτίου 2023 και βέβαια αναμένεται κυρίως η απόφαση των ΗΠΑ.

Στην Ευρώπη, ο Jim Ryan προσπαθεί να ανακόψει την εξαγορά καταθέτοντας ένσταση προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού πήγε ο ίδιος στις Βρυξέλλες.

[UPDATE: 29/11/22 - Η Σερβία την ενέκρινε] Η Σερβία είναι η επόμενη χώρα που ενέκρινε την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους.

[UPDATE 2: 17/4/23 - Νότια Αφρική συμφώνησε] Η Νότια Αφρική ανακοίνωσε σήμερα 17/4 ότι εγκρίνει την συμφωνία εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft. Οι άλλες χώρες είναι Σαουδική Αραβία, Βραζιλία, Σερβία, Χιλή και Ιαπωνία.

[UPDATE 3: 22/5/23 - Η ΕΕ και η Κίνα την ενέκριναν] Όπως γνωρίζετε ήδη, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εγκρίνει την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft.

Πλέον η εξαγορά εγκρίθηκε και στην Κίνα, μία χώρα με 1,4 δις πληθυσμό, η οποία μάλιστα δεν συνηθίζει να δίνει εύκολα εγκρίσεις σε video games και κονσόλες.

[UPDATE 4: 30/5/23 - Η εξαγορά εγκρίθηκε και στην Νότια Κορέα] Η εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft εγκρίθηκε και στη Νότια Κορέα.

Αναμένουμε την Αμερική και βέβαια το αν η Μ. Βρετανία θα αλλάξει γνώμη.

Βέβαια από τις χώρες σίγουρα δεν αναμένουμε...την Ρωσία, αφού η Microsoft έχει σταματήσει πλέον να πουλάει εκεί τα προϊόντα της, λόγω των κυρώσεων των Αμερικανικών και Πολωνικών εταιρειών κατά της Ρωσίας.

[UPDATE 5: 3/723 - Εγκρίθηκε και στη Νότια Αφρική] Η συμφωνία εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft εγκρίθηκε και στη Νότια Αφρική.

Συζητήστε για την κόντρα PS5 vs Xbox Series X στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification