Konami Silent Hill Transmission livestream

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Konami Silent Hill Transmission livestream

Konami Silent Hill Transmission livestream

Δείτε όλα τα...Silent Hill που παρουσιάστηκαν. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/10/22] Η επιστροφή της σειράς Silent Hill θα γίνει επιτέλους σήμερα τα μεσάνυκτα από την Konami.

Η Ιαπωνική εταιρεία μας έχει απογοητεύσει τα τελευταία χρόνια με την διακοπή συνεργασίας με τον Hideo Kojima και με το eFootball (πρώην Pro Evolution Soccer, Θεός χωρέστο), 

Σύμφωνα με τον insider Okami13_, ο οποίος βρήκε πληροφορίες από datamining, η Konami θα ανακοινώσει τρία Konami projects σήμερα τα μεσάνυκτα. Πρόκειται για τα:
- Silent Hill 2 (remake)
- Silent Hill: Ascension (Project Sakura)
- Ταινία Return to Silent Hill

Το Silent Hill 2 remake αναπτύσσεται από την Blooper Team και θα είναι PlayStation exclusive για 12 μήνες.

Μένει να δούμε αν οι φήμες αυτές θα επιβεβαιωθούν. Δείτε το livestream παρακάτω:

[UPDATE: 20/10/22 - Τα νέα Silent Hill] Το Silent Hill Transmission livestream ολοκληρώθηκε. Η Konami παρουσίασε τρία games, το ένα εξ αυτών remake, μία ταινία και ένα live event.

Silent Hill: Townfall
Η Konami ανακοίνωσε το Silent Hill: Townfall, το οποίο αναπτύσσεται από την No Code και την Annapurna Interactive, δημιουργό του Stray.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αναφέρθηκε σχεδόν τίποτα ως προς το περιεχόμενό του. Το θέμα είναι ότι θα αναπτυχθεί από δύο εταιρείες ανάπτυξης και όχι από την ίδια την Konami. 

Silent Hill 2 remake
Η Konami παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του Silent Hill 2 remake, στο οποίο διακρίνονται εκπληκτικά γραφικά. Το θέμα είναι βέβαια ότι πρόκειται για cinematic και όχι για τελικό gameplay video.

Το Silent Hill 2 remake αναπτύσσεται από την Blooper Team και θα κυκλοφορήσει ως timed exclusive στο PS5 για 12 μήνες. Η Blooper Team δουλεύει στενά με τους δημιουργούς των πρώτων Silent Hill, Masahiro Ito και Akira Yamaoka. Η κάμερα θα είναι πάνω από τον ώμο. Θα σεβαστεί την παράδοση και θα αναδημιουργήσει τον κόσμο όπως ήταν στην πρώτη έκδοση, αλλά με σύγχρονα γραφικά.

Silent Hill f
Κατά τη διάρκεια του Silent Hill Transmission event, η Konami παρουσίασε το Silent Hill f, μία ακόμα προσθήκη στην γνωστή Horror σειρά.

Η Konami αποκάλυψε μόνο το ότι πρόκειται για έναν νέο τίτλο, ο οποίος θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960 στην Ιαπωνία. Εταιρεία ανάπτυξής του θα είναι η Neopads Entertainment, η οποία ιδρύθηκε το 2017 και έχει την βάση της στο Hong Kong. Η πιο πρόσφατη δουλειά της είναι το Resident Evil: Re:Verse. Σεναριογράφος θα είναι ο Ryukishi07, γνωστός για τη σειρά Visual Novel When They Cry. Παραγωγός του project θα είναι ο Motoi Okamoto, ο οποίος εργάστηκε στη Nintendo από το 1998 ως το 2007.

Το τρέιλερ δείχνει ένα νεαρό κορίτσι να κοιτάει κάποιο μνημείο και στη συνέχεια μία μικρή πόλη η οποία κατακλύζεται από κάποιες κόκκινες ρίζες, οι οποίες προσπαθούν να πιάσουν το κορίτσι. Το τέλος του τρέιλερ την βρίσκει να την έχουν πιάσει και αφού ρίξει ένα δάκρυ, το πρόσωπό της πέφτει.

Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σύντομα από την Konami.

Ταινία Silent Hill 2
Η Konami ανακοίνωσε μία νέα ταινία Silent Hill. Στην νέα ταινία, παραγωγός θα είναι ο Victor Hadida, ο οποίος είχε συμμετάσχει στις ταινίες Silent Hill και Resident Evil.

O Christophe Gans, ο οποίος ήταν σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, θα αναλάβει και την σκηνοθεσία της δεύτερης, η οποία θα είναι βασισμένη στο Silent Hill 2.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο πρωταγωνιστής θα έχει ως στόχο να πάει στην κόλαση για να βρει την ψυχή της Mary και να την φέρει πίσω στη ζωή. Θα είναι μια ταινία ψυχολογικού τρόμου βασισμένη στο μύθο του Ορφέα. Θα είναι μια ταινία μοντέρνα αλλά και πιστή στο video game (σ.σ. κάτι που δεν σεβάστηκε η αρχική ταινία Silent Hill).

Θα υπάρξει μία αναβάθμιση στα τέρατα, τα οποία θα επανασχεδιαστούν και θα είναι πιο τρομακτικά. Ο Pyramid Head θα είναι στην ταινία. Γενικότερα θα έχουν ένα νέο design.

Silent Hill: Ascension Live event
Πριν το χθεσινοβραδινό livestream της Konami για την σειρά Silent Hill, υπήρξε φήμη για ένα Silent Hill: Ascension. Τελικά η φήμη όντως ισχύει, αλλά δεν αφορά video game. Αφορά ένα live interactive event που ετοιμάζει η Ιαπωνική εταιρεία. 

Στο τρέιλερ του Silent Hill: Ascension, αντιλαμβανόμαστε ότι διάφορα άτομα βρίσκονται σε κίνδυνο και από τα chat logs βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ως gamers θα μπορούμε να τα βοηθήσουμε. Το live event θα διεξαχθεί το 2023 και περισσότερα μπορείτε να μάθετε από το Ascension.com.

Το Ascension δημιουργείται σε συνεργασία με την Bad Robot Games του J. J. Abrams, την εταιρεία ανάπτυξης του Dead by Daylight Behavior Interactive, την Genvid που ειδικεύεται σε streaming software και την εταιρεία dj2 Entertainment, που ειδικεύεται στη μεταφορά των games στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια συζητήθηκε πώς το Silent Hill: Ascension εμπνεύστηκε από τους streamers που έπαιξαν ζωντανά το Silent Hill μαζί με το κοινό τους. Το Ascension θα είναι ένα live event και μια σειρά και φαίνεται ότι όσοι παρακολουθούν θα αποφασίσουν πώς θα εξελιχθεί η πλοκή.

Τέλος, δεν θα υπάρχει δυνατότητα για reset στο Ascension και θα εναπόκειται σε αυτούς που παρακολουθούν να "διαμορφώσουν τον κανόνα του Silent Hill για πάντα".

Δείτε τις φήμες για το Silent Hill reboot και συζητήστε για το Silent Hill: Ascension στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification