Η Sega θέλει να φτιάξει ένα "Super Game" μέχρι το 2026

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sega θέλει να φτιάξει ένα "Super Game" μέχρι το 2026

Η Sega θέλει να φτιάξει ένα "Super Game" μέχρι το 2026

Με στόχο να διαδοθεί μέσω των streamers.

Η Sega έχει ως στόχο να φτιάξει ένα «Super Game» μέχρι τον Μάρτιο του 2026.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στην πρόσφατη έκθεση της εταιρείας, η οποία καθορίζει το μεσοπρόθεσμο πλάνο της. Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς θα μπορούσε να είναι αυτό το «Super Game», αλλά η Sega έχει μεγάλες ελπίδες για τις τωρινές και τις παλιότερες σειρές της.

Η έκθεση περιλαμβάνει ένα μήνυμα από τον CEO της Sega, Haruki Satomi, στο οποίο συζητά τη στρατηγική πίσω από αυτό το «Super Game» και τον στόχο να προσελκύσει τους streamers. "Μία στρατηγική για τη δημιουργία τέτοιων επιτυχημένων games είναι η δημιουργία ενός "Super Game" - ενός παγκόσμιου τίτλου μεγάλης κλίμακας. Αυτήν τη στιγμή αναπτύσσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, στοχεύοντας να κυκλοφορήσει μέχρι το οικονομικό έτος που λήγει τον Μάρτιο του 2026", είπε.

Ο Satomi δήλωσε: "Ο απώτερος στόχος στη στρατηγική του "Super Game" είναι να δημιουργηθεί ένα παιχνίδι τόσο επαναστατικό που να προσελκύει πολύ περισσότερους ενεργούς χρήστες από οποιοδήποτε από τα games της Sega μέχρι σήμερα. Ένα κλειδί για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι αν μπορούμε να συγκεντρώσουμε μια μεγάλη κοινότητα, που περιλαμβάνει όχι μόνο παίκτες αλλά και streamers που μεταδίδουν το παιχνίδι και θεατές που παρακολουθούν τα βίντεό τους. Αυτό το είδος κοινότητας επεκτείνεται και αναπτύσσει περαιτέρω το περιεχόμενο του παιχνιδιού, προσθέτοντας αξία στο παιχνίδι που δεν φαντάζονται οι προγραμματιστές και πυροδοτώντας ένα ευρύτερο κίνημα - το οποίο μπορεί στη συνέχεια να προσελκύσει ακόμη περισσότερους χρήστες και να αυξήσει δραματικά την παρουσία του παιχνιδιού."

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι η Sega σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα νέο free-to-play game "συνεχίζοντας παράλληλα να εργάζεται για την ενίσχυση της λειτουργίας των υπαρχόντων τίτλων", αν και δεν είναι σαφές εάν αυτό σχετίζεται με το "Super Game" με οποιονδήποτε τρόπο.

Επιπλέον, η εταιρεία αναγνωρίζει τη σημασία των games του παρελθόντος. «Για να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά τις άφθονες gaming σειρές μας, συμπεριλαμβανομένων των αδρανών σειρών, θα αναπτύξουμε περαιτέρω αυτές τις σειρές μέσω remakes, remastering και reboots κτλ. καθώς και προσφέροντάς τους σε υπηρεσίες που βασίζονται σε συνδρομές και άλλες μορφές δημιουργίας εσόδων σε διάφορα κανάλια», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η «πλούσια σειρά» της εταιρείας περιλαμβάνει προηγούμενες σειρές, όπως τα Shinobi, Out Run, Crazy Taxi, Jet Set Radio και After Burner. Σε άλλα μέρη δίνεται μεγάλος έπαινος στην ανάπτυξη της σειράς Sonic, κάτι που αποδίδεται κάπως στην επιτυχία των πρόσφατων ταινιών.

Η εταιρεία αναγνωρίζει επίσης την επιτυχία της Atlus και των RPG της, τονίζοντας την πρόσφατη κυκλοφορία του Persona 5 Royal σε πολλές πλατφόρμες.

Το Sonic Frontiers, το επόμενο blockbuster της εταιρείας, κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε τι παίζει με το blockchain και τις Ιαπωνικές εταιρείες και συζητήστε για την Sega στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification