Ο Sonic ήταν αρχικά ένα ανθρωπόμορφο αγόρι αντί για σκαντζόχοιρος

New
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Sonic ήταν αρχικά ένα ανθρωπόμορφο αγόρι αντί για σκαντζόχοιρος

Ο Sonic ήταν αρχικά ένα ανθρωπόμορφο αγόρι αντί για σκαντζόχοιρος

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή του.

Ο Sonic ήταν αρχικά ένα ανθρώπινο αγόρι με μπλε αιχμηρά μαλλιά και όχι ο σκαντζόχοιρος που γνωρίσαμε πριν από 30 χρόνια.

Σύμφωνα με τον lead designer του Sonic the Hedgehog, η εμφάνιση του Sonic προήλθε από ένα παλαιότερο σχέδιο ενός νεαρού αγοριού με αιχμηρά μπλε μαλλιά που θα μπορούσε, φυσικά, να τρέξει πολύ γρήγορα.

Στο Twitter, ο artist και σχεδιαστής του Sonic, Naoto Ohshima, μοιράστηκε το αρχικό concept art για ένα παιχνίδι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ με το όνομα Twin Stars, παράλληλα με κάποιο πρώιμο art του Sonic. Περιέγραψε το παιχνίδι ως «ένα παιχνίδι δράσης για δίδυμα αδέρφια που προστατεύουν τον κόσμο των ονείρων από το αφεντικό του Nightmare World 'Thirteen'».

Το concept art περιλαμβάνει δύο νεαρά αγόρια, το ένα με αιχμηρά μπλε μαλλιά και το άλλο με...αιχμηρά κόκκινα μαλλιά (σ.σ. μήπως είχαν εμπνευστεί άραγε από το Double Dragon;). Το φόντο δείχνει ένα από τα αγόρια να τρέχει μέσα από τον...πρόγονο της Green Hill Zone. Στον ουρανό, υπάρχει ένα απειλητικό πρόσωπο με μεγάλη μύτη και κοφτερά δόντια. Ένα άλλο concept art δείχνει διάφορους τύπους εχθρών, όπως ένα κανόνι με πόδια και μάτια και ένα μικρό πλάσμα σαν goomba ή goblin με φανταχτερά γάντια, δίπλα στα δύο αγόρια που τρέχουν γρήγορα.

Το concept art του Sonic που μοιράστηκε ο Ohshima περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά από το art του Twin Stars. Αρκετοί από τους εχθρούς εμφανίζονται, συμπεριλαμβανομένου του απειλητικού καρτουνίστικου προσώπου στον ουρανό. Το art περιλαμβάνει επίσης την ανθρώπινη φίλη του Sonic, η οποία κόπηκε από την τελική κυκλοφορία.

Οι concept artists της SEGA χρειάστηκε να δημιουργήσουν αρκετά δοκιμαστικά σκίτσα του Sonic πριν καταλήξουν στην τελική μορφή του. Στην πραγματικότητα, ο κακός της σειράς Doctor Robotnik/Eggman ήταν αρχικά ένα σχέδιο για έναν πρωταγωνιστή. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα Twin Stars συγκεκριμένα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ohshima να έχει ήδη απαντήσει στο παραπάνω tweet.

Διαβάστε περισσότερα για ένα νέο Sonic game που βρίσκεται σε ανάπτυξη και συζητήστε για τον Sonic στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification