Οικονομικά προβλήματα στην Konami με 50% μείωση εσόδων

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οικονομικά προβλήματα στην Konami με 50% μείωση εσόδων

Οικονομικά προβλήματα στην Konami με 50% μείωση εσόδων

Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο.

Η Konami ετοιμάζεται να κάνει περικοπές στα έξοδά της, καθώς τα κέρδη της μειώθηκαν σχεδόν κατά 50%. Αυτό δείχνει η έκθεσή της καθώς το οικονομικό της έτος λήγει στις 31 Μαρτίου 2023.

Η Konami ήλπιζε να πραγματοποιήσει λειτουργικά κέρδη 76,5 δισ. γιεν (545 εκατ. ευρώ) για το έτος, αλλά τώρα αναμένει να φτάσει στα 42,4 δισ. γιεν (302 εκατ. ευρώ). Οι προβλέψεις εσόδων της Konami είναι επίσης μειωμένες για το έτος, αν και όχι τόσο πολύ - από 320 δισ. γιεν σε 303 δισ. γιεν (2,16 δις ευρώ).

Η Ιαπωνική εταιρεία δεν αποκάλυψε τους λόγους μείωσης των εσόδων της και απλά είπε ότι σχετίζονται με "το σχέδιο κέρδους για ορισμένους τίτλους στον κλάδο της ψηφιακής ψυχαγωγίας". Για ποιο eFootball άραγε χτυπάει η καμπάνα;

Σε όλα αυτά συνυπολογίστε ότι η Konami ετοιμάζει πολλά Silent Hill games. Ας ελπίσουμε να προλάβει να τα κυκλοφορήσει, γιατί με τέτοιο οικονομικό αδιέξοφο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η Ubisoft θυμίζουμε ότι ακύρωσε 7 games από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα.

Δείτε τι δήλωσε η Konami για τα Silent Hill και το ενδεχόμενο να φτιάξει ακόμη περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα Silent Hill που παρουσιάστηκαν και συζητήστε για την Konami στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification