Το Give Me Toilet Paper! είναι ένα Platform για το Switch με χαρτί υγείας!

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Give Me Toilet Paper! είναι ένα Platform για το Switch με χαρτί υγείας!

Το Give Me Toilet Paper! είναι ένα Platform για το Switch με χαρτί υγείας!

Χεστήκαμε; Μπορεί.

Έχουμε δει ένα σωρό καμένα games, όπως τα δύο What's Under your Blanket με τον τύπο που αυνανίζεται σε δημόσιο χώρο ή το I Am Bread, όπου είστε...μια φέτα ψωμί. Συνεπώς ένα video game με χαρτί υγείας δεν πρέπει να μας εκπλήσσει καθόλου!

Στο Give Me Toilet Paper! έχουμε ένα χαρτί υγείας που έχει παγιδευτεί στον πάγκο ενός μπάνιου και με τα Joy-con θα πρέπει να το περάσετε στον...τελικό προορισμό του, προσπερνώντας εμπόδια όπως πριόνια και λέιζερ. Αν μη τι άλλο οι developers είχαν φαντασία...ή μπορεί μια μέρα να ξέχασαν να αγοράσουν χαρτί υγείας.

give me toilet paper nintendo switch

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι για να το παίξετε θα πρέπει να βάλετε όντως ένα joy-con μέσα στον χάρτινο κύλινδρο όπου τυλίγεται γύρω γύρω το χαρτί υγείας και μετά να βάλετε το χαρτί υγείας πάνω σε μια ταύλα και να κουνάτε την ταύλα. Ότι να 'ναι! Το παιχνίδι παίζεται με τα motion sensors του χειριστηρίου. Σύμφωνα με την περιγραφή του eShop, το χαρτί υγείας είναι ευαίσθητο. Και κυλάει προς τον ήρωα για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να σκουπίσει τον πωπό του.

Το παιχνίδι με τα κωλόχαρ...εεε με το χαρτί υγείας τέλος πάντων, κοστίζει 5 ευρώ. Αν μη τι άλλο ένα δυνατό exclusive για το Nintendo Switch.

Συζητήστε για το Give Me Toilet Paper! στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification