Η Aloy είναι λεσβία σύμφωνα με το Horizon Forbidden West

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Η Aloy είναι λεσβία σύμφωνα με το Horizon Forbidden West

Η Aloy είναι λεσβία σύμφωνα με το Horizon Forbidden West

Guerilla Games: "Είναι εύκολο να αγνοήσουμε όσους είναι αρνητικοί". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/4/23] Η Aloy φίλησε για πρώτη φορά ένα άλλο άτομο στο Horizon Forbidden West - Burning Shores expansion. Πρόκειται για την Seyka.

Παρότι την έχουν φλερτάρει...ένα σωρό άτομα, τελικά το φιλί έπεσε με την Seyka, την οποία υποδύεται η voice actor Kylie Liya. H Aloy έχει πάει στα μέρη της Kylie για να την βοηθήσει από τις μηχανές. Αυτό δείχνει ότι μετά την Ellie, άλλη μία ηρωίδα της Sony απεικονίζεται ως ομοφυλόφιλη. Για να ακριβολογούμε, στην προκειμένη περίπτωση εταιρεία ανάπτυξης από την πρώτη έκδοση της σειράς μέχρι σήμερα είναι η Guerrilla Games.

Δείτε τη σκηνή.

Επίσης ως χαρακτήρες οι δύο ηρωίδες είναι αντίθετες. Η Aloy είναι δυναμική και η Seyka πιο ευαίσθητη. Επίσης έχετε την επιλογή είτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ως Aloy, είτε όχι, άρα τα δύο κορίτσια να μην φιληθούν.

To Horizon Forbidden West - Burning Shores expansion κυκλοφόρησε για PS5 και PS4.

[UPDATE: 19/5/23 - "Είναι εύκολο να αγνοήσουμε όσους είναι αρνητικοί"] Η Guerilla Games έκανε δημόσια δήλωση για το λεσβιακό φιλί της Aloy στο Horizon Forbidden West - Burning Shores DLC και για το review bombin που δέχθηκε στο Metacritic. ταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασαν οι developers στην αρνητικότητα, ο narrative director Ben McCaw και η συγγραφέας Annie Kitain έδωσαν συνέντευξη στο VGC.

H Kitain δήλωσε: «Πάντα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι που είναισυναισθηματικά συναρπαστικό, έτσι για τους ανθρώπους που έχουν παίξει πραγματικά το παιχνίδι, πάντα μας ενδιέφερε να μάθουμε για αυτές τις εμπειρίες και αυτές οι σκέψεις και τα σχόλια. Αλλά για άτομα που δεν έπαιξαν το παιχνίδι ή που απλώς προσπαθούν να είναι αρνητικοί στο internet, θεωρούμε ότι είναι πολύ εύκολο να τα αγνοήσουν."

Ο McCaw είπε ότι η ομάδα λατρεύει να λαμβάνει σχόλια από τους fans, καθώς και εποικοδομητική κριτική σε σχέση με οποιαδήποτε πτυχή του παιχνιδιού, αλλά «όταν υπάρχει μόνο αυτού του είδους η κραυγαλέα αρνητικότητα, προσωπικά το βρίσκω πολύ εύκολο να διαχωρίσω και να συνειδητοποιήω ότι αυτή είναι μια νοοτροπία με την οποία δεν μπορώ ποτέ να ασχοληθώ πραγματικά. Αλλά γενικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την αντίδραση, γιατί νιώθω ότι όταν το φτιάχνουμε αυτό, ανησυχούμε για κάθε λεπτομέρεια και μετά το να βλέπουμε ότι έχουμε μια τόσο θετική αντίδραση είναι πραγματικά υπέροχο».

Διαβάστε το review του Horizon Forbidden West - Burning Shores και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 21/04/2023 17:25
Τι κόλλημα ρε παιδί μου και αυτό που έχουν φάει τα στούντιο της SONY, ντε και καλά με τα λεσβιόνια...... ............... ............... ....... :-|
Notification